Juniboksen

Sunshine Happiness

Sommeren er endelig kommet til Danmark og det kan vi jo kun glæde os over! Og for at gå sommeren i møde på en ordentlig måde, har vi i Ladybox sammensat en skøn sommerboks til jer, nemlig Sunshine-Happiness. Boksen indeholder produkter, der er perfekte at bruge, når vejret byder på sol og varme. 

Sunshine-Happiness har en værdi af 774 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter

I Sunshine-Happiness boksen vil du finde lækre produkter fra Youth Lab, Seacret og GOSH, herunder en lækker solcreme og body lotion, der giver din hud den nødvendige fugt og pleje!

Boksen indeholder desuden produkter fra Studio 10, Bioré og Cloetta – blandt andet en smuk og plejende Lip Gloss, der giver dine læber glans i sommersolen!

Seacret

Bodylotion

 Når vi er mere i solen, er det vigtigt at give huden ekstra fugt. Body Lotion’en fra Seacret er en hurtigt absorberende fugtighedscreme til kroppen, som blødgør og fugter huden. Cremen kan bruges dagligt og indeholder avocadoolie, A- og E-vitamin samt kamilleekstrakt, som er godt for din hud.

Studio 10

Lipgloss

Der er intet som flotte glansende læber i sommersolen, og Lip Gloss’en fra Studio 10 er lige netop produktet til at klare jobbet! Lip Gloss’en er den ultimative forkælelse til dine læber, som ud over at give dine læber en fin glans, også blødgører og fugter dine læber. Lip Gloss’en har en fersk-gul farve og indeholder hyaluronsyre, antioxidanter, vitamin E og er 100% vegansk.

GOSH

Tørshampoo

Selvom mange af os elsker sommer, er sol og varme også lig sved og fedtet hår. Sunshine-Hapiness boksen indeholder derfor en tørshampoo fra GOSH, som netop modvirker fedtet hår. Spray’en er derfor perfekt at bruge mellem dine hårvaske, da den absorberer overskydende olier og urenheder fra bund til spids og efterlader håret rent og friskt. Tørshampoo’en giver håret liv og volumen og er derudover 100% vegansk og til alle hårtyper. 

GOSH

Eyelight Trio

Flotte øjne? Ja, tak! Vi har i Sunshine-Happiness boksen valgt at komme den skønne Eyelight Trio fra GOSH i, der kan være med til at give dig en skøn og smuk udstråling. Trio paletten indeholder 3 forskellige teksturer, der giver dig mulighed for at kombinere flere forskellige looks. Highlighter bruges ved øjenbrynsbenet og i øjenkrogen, Glitter bruges som en øjenskygge base og satin giver en intens farve, der fremhæver dybde og tekstur.

Youth Lab

Ansigtssolcreme

Når det er dejlig, varmt vejr, er der god grund til at gå en tur, tage på stranden eller generelt være mere udenfor. Men det er vigtigt at passe på huden og for at undgå skoldning, rynker og hudkræft, er det et “must” at huske solcreme! Vi har derfor puttet en fantastisk ansigtssolcreme fra Youth Lab i Sunshine-Happiness boksen. Solcremen har faktor 50, der giver høj beskyttelse og indeholder en smule farve, som tilpasses alle hudtoner. Den er perfekt til følsom hud og giver maksimal fugt samt er rig på E-vitamin og hyaluronsyre.

Bioré

Pore strips

Om sommeren bliver vores kære hud mere fedtet… og det betyder urenheder. Det vil vi ikke finde os i hos Ladybox, og derfor har vi lagt 1 stk Pore Stripe fra Bioré i boksen til at bekæmpe sommer-bumserne. Med Pore Stripes kan du fjerne fedt og hudorme fra næsen hurtigt og effektivt  – bliver det bedre?! Produktet indeholder naturligt kul og efterlader huden frisk og ren efter brug.

Nutisal

Nødder, Sweet n' Salty

Vi er vilde med snacks i Ladybox, og derfor indeholder Sunshine-Happiness boksen også en skøn nøddemix fra Nutisal, nemlig Dry Roasted Nuts (Sweet & Salty) mixen. Denne variant fra Nutisal indeholder tørristede og saltede mandler, cashewnødder og honningristede peanuts. Kombinationen af både sødt og salt er helt fantastisk sammensætning! Nyd den på farten, eller når du er sulten “for sjov”.