'Keep Glowing' boksen

Vi elsker sommer, og derfor har vi med denne boks sørget for at forlænge den liiidt mere med lækre dufte, solkysset hud og iskold alkoholfri rosé. Denne måned har vi fokus på glød og pleje, da huden har brug for ekstra omsorg efter solens stråler, samtidig med at den smukke sommerglød holdes ved lige. 

‘Keep Glowing’ har en værdi af 571 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Keep Glowing’ boksen vil du finde lækre produkter fra b.tan, Youth Lab,  Sol de Janeiro, GOSH og ISH Spirits, herunder en fugtgivende creme, en plejende tan mist der giver sommerglød, og en neglelak der pynter smukt på neglene.

b.tan

You Glow Girl!

Forlæng din sommerglød med denne tan mist til ansigt, hals og decollete.Tan misten giver et flot ensartet resultat med den fine forstøvning, som du let kan opbygge gradvist. Udover at give dig en smuk solkysset hud, indeholder tanmisten nærende og plejende vegetabilske olier.

Spray med 20 cm afstand i hurtige pust for at fordele det jævnt i ansigtet. Start med 3-4 sprøjt for at se, hvordan sprayen udvikler sig på din hud, og så kan du altid opbygge den, til du har den ønskede kulør. Hav et håndklæde eller andet om håret, hvis du har lyst hår, så du ikke risikerer, at dit hår bliver misfarvet af sprayen. Til gengæld farver tan misten ikke på tøjet, så det behøver, du ikke bekymre dig om

Youth Lab

Candy Scrub & Mask

Denne Candy Scrub & Mask er perfekt til at fjerne døde hudceller og frigive hudens tilstoppede porer uden at irritere huden. Dette er vigtigt for at dine andre hudplejeprodukter kan trænge ordentlig ind. Den efterlader huden glat og blød, og den giver dig samtidig et mere friskt look.

Påfør produktet på fugtet hud i lette cirkulære bevægelser og lad den virke i 5 minutter, hvorefter du fjerner den med lunkent vand. 

Tip: Brug denne dagen før, du påfører din tan mist for at skabe de bedste forudsætninger for en smuk kulør, så farven ikke sætter sig på plamager af døde hudceller.

Laritzy

Creamy Highlighter Fame

‘Keep Glowing’ boksen er selvfølgelig ikke fuldendt uden en highlighter! Fremhæv dine smukke træk ved hjælp af denne lette highlighter, der er skabt til alle hudtyper. Den smelter ind i din hud og giver en flot glans. Brug den på kindbenene, under øjnene, på amorbuen, eller hvad end du vil fremhæve i dit ansigt. Highlighteren er let at opbygge, så du kan få alt fra lidt ekstra glød til en killer-glow.

Brug enten en svamp, børste eller dine fingre til at påføre highlighteren de ønskede steder.

Sol de Janeiro

Brazilian Bum Bum Creme

Vanilje, pistacie, saltkaramel og blomstret jasmin – denne body cream giver en ægte tropisk følelse, der lige forlænger sommeren lidt mere – what’s not to like? Men denne creme dufter ikke bare godt, den har også en enestående virkning med dens nærende og plejende ingredienser, samt antioxidanter. Derudover indeholder den en lille smule glimmer, så du får den perfekte glød og shine. 

 

Påfør den fugtgivende creme med cirkulære bevægelser på hele kroppen, og mærk hvordan den hurtigt absorberer, samtidig med at den opstrammer og udglatter huden.

GOSH

Neglelak Sunkissed

Pynt dine negle med denne fine neglelak fra GOSH. Den peachy farve ser smuk ud til en solkysset hud og efterlader neglene med et skinnende look. Neglelakken er let at påføre og tørrer hurtigt, samtidig med at den har en langvarig finish – alt det vi elsker ved en neglelak. YAY! 

Anvend en basecoat under den farvede lak, for at sikre en mere jævn påføring, og afslut med en topcoat for at neglelakken holder endnu bedre.

ISH Spirits

Château del ISH

Mums! Denne mousserende rosé er uimodståelig på en varm sommeraften – eller hvilken som helst aften faktisk. Smagen af blomme, jordbær og hindbær, der stammer fra en blanding af Merlot- og Pinot Noir-druen, forkæler dine smagsløg og giver dig lyst til at tage en tår mere. Moderat syre og medium smagsintensitet giver dig den perfekte rosé-oplevelse.

 

Den har et lavt kalorie- og sukkerindhold og er tilmed alkoholfri, så du kan drikke den helt uden dårlig samvittighed. Nyd den afkølet.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt