Ladybox i Løvens Hule, Sæson 8

Kender du til programmet Løvens Hule? Ejerne bag Ladybox, Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav, deltog nemlig igen i sæson 8 af Løvens Hule, som rullede over skærmen Torsdag d. 26/01-2023, hvor de her stod ansigt til ansigt med fem erfarne løver. Læs med i blogindlægget her og bliv klogere på, hvad Løvens Hule er, oooog hvordan det gik for Ladybox, da de deltog i Løvens Hule for anden gang!

Ladybox

Hvad er Løvens Hule?

Løvens Hule er en programserie, som vises på DR1, hvor iværksættere fremlægger deres forretningsidéer til et panel bestående af fem investorer, som også bliver kaldt “løverne”. Løverne skal efterfølgende beslutte, om de vil investere i virksomhederne eller ej. Investor-teamet består i sæson 8 af Jacob Risgaard, Louise Herping Ellegaard, Christian Arnstedt, Anne Stampe Olesen og Jesper Buch. Der er indtil videre lavet 7 sæsoner af Løvens Hule, og i den 8. sæson af Løvens Hule, som ruller over skærmen i 2023, kan I se Ladybox i episode 3.

Hvorfor deltager Ladybox i Løvens Hule?

Måske du allerede ved det, men Ladybox har faktisk deltaget i Løvens Hule sæson 5, hvor ejerne her for første gang stod ansigt til ansigt med løverne. Stifterne af Ladybox, Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav, fik desværre ikke en investering med i første omgang. Det var dog en meget lærerig oplevelse, som absolut ikke skulle stoppe Ladybox. Camilla og Camilla var helt enige om, at nu skulle de bevise, at de kunne gøre Ladybox til en succes.

Derfor ser du Ladybox deltage i Løvens Hule sæson 8, hvor Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav viser hvilken vækstrejse Ladybox har været på, alle opgraderinger og forbedringerne, som der er tilføjet til konceptet siden sidst. Camilla og Camilla fik vist, at hårdt arbejde godt betale sig. For anden gang stod de foran de 5 løver i Løvens Hule, med 2 nye løvinder, og alle løverne blev positivt overraskede over Ladybox’ vilde udvikling. 

Ladybox vil gerne forkæle kvinder hver måned med beauty, inspiration og overraskelser. Ladybox blev stiftet i 2018 og har i dag forkælet mere end 15.000 forskellige, skønne kvinder. Deltagelsen endte med, at Jacob Risgaard og Jesper Buch ikke kunne modstå Ladybox arbejdsvillighed og anerkendte den flotte udvikling. Derfor kunne Ladybox stolt gå fra Løvens Hule med ikke bare én, men TO investorer! På hele teamets vegne, er vi stolte af vores arbejde og indsats for at nå til den milepæl.

Det er okay at prioritere sig selv

Ladybox stifterne har i den grad vist, at selvom der er modgang og det er hårdt, så kan tingene godt lykkes alligevel. Det handler om at tro på sig selv og sine evner. En af årsagerne til at Camilla og Camilla har stiftet Ladybox er, at mange generelt lever en meget stresset hverdag, hvor de glemmer sig selv. Ladybox er skabt for at give en reminder om, at man gerne må tænke på sig selv. Det er nemmere at have overskud til andre, hvis man samtidig passer på sig selv. Ladybox kan være med til at være den månedlige reminder om, at mig-tid faktisk er super vigtigt.

Hvis du sidder og tænker “jeg vil gerne have mere overskud i min hverdag, og jeg fortjener fandme lidt forkælelse” så kan du blive medlem af Ladybox lige her.

Tusind tak fordi du læste med til slut – det er vi meget glade for! Vi håber du er blevet lidt klogere på Ladybox’ deltagelse i Løvens Hule sæson 8.

Bliv medlem af Ladybox

Amalie

Amalie

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar