Ladybox i Løvens Hule

Ladybox i løvens hule

Torsdag den 26. januar var en helt speciel dag. Camilla og Camilla, stiftere og ejere af Ladybox, valgte at stille op i Løvens Hule for anden gang. De to kvinder gik ned ad trappen og stod ansigt til ansigt med løverne for anden gang. Nu skulle det for alvor vise sig, om Camilla og Camilla kunne overbevise løverne om den succes de havde oplevet siden de stillede op i 2020.

De velforberedte founders førte til mange rosende ord fra de fem løver. Det blev til en investering fra Jesper Buch og Jacob Risgaard.

Investering og 2 løver ombord

For Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav var det en noget anden oplevelse at stå foran investorpanelet i gårsdagens udgave af Løvens Hule end første gang, de deltog i 2019.

Dengang var der ingen opbakning til deres nystartede virksomhed Ladybox, men i år var der bingo. De to stiftere høstede således en investering på 600.000 kroner fra Jacob Risgaard og Jesper Buch for
deres målrettede arbejde med at videreudvikle det unikke beauty-koncept.

Stolte og glade

Camilla Paulsen siger: “At deltage i Løvens hule igen var faktisk en stor drøm for os. Siden vi blev afvist første gang i 2019, har vi drømt om at komme tilbage og vise dem, at vi altså kunne meget mere. Det var ekstremt bekræftende at træde ind i hulen denne gang, fordi vi fik så meget ros med på vejen. Løverne tog ekstremt godt i mod vores boks, som vi jo har gjort meget for forbedre siden sidst. Så det betyder alt for os, at de kunne se, at vi havde knoklet på.”

Camilla Bilgrav: “Vi er sindssygt stolte over, at både Jacob Risgaard og Jesper Buch valgte at investere i os. Det er jo noget, som vi kun tidligere har kunne drømme om. Nu er det en realitet og vi kan slet ikke vente med at starte vores samarbejde!”. 

“Jeg er skakmat”

"Hvis vi kan se, at Ladybox bliver drevet professionelt, løbende videreudvikles og har et vækstpotentiale, er det en interessant investeringsmulighed. Ladybox rammer plet på alle tre parametre, så det er en investering, der ligger lige til højrebenet. At de gør comeback efter den lidt hårde medfart i programmet i 2019 og nu står med en velfungerende virksomhed, siger også meget om de to stiftere. De er seje, arbejdsomme og kreative, hvilket er noget, man som investor tillægger stor betydning"
Jesper Buch
Founder af Just Eat & Hungry - Nu investor i Ladybox

Jacob Risgaard & CoolShop

Med Jacob Risgaard som investor i Ladybox, er de blevet en del af CoolShop-koncernen, som skal hjælpe med effektivisering af processer og indkøb.

Jesper Buch & Viking Capital

De to kvinder overbeviste Jesper, da de kunne vise, at de havde 15 gange flere medlemmer end da de stod ansigt til ansigt med løverne sidst. 

Lioness Ladyboxen

UDSOLGT

I anledningen af Ladybox’s deltagelse har vi lavet en Limited Edition velkomstboks kaldet “Lioness”.

Hvis du har brug for hjælp, har spørgsmål eller lignende, står vi klar til at hjælpe dig – Skriv til os på kontakt@theladybox.dk