Julegaveinspiration

I dette blogindlæg vil vi gerne komme med nogle gode gaveidéer til at forkæle én, du holder af. Det kan være svært at finde den perfekte gave til enten ham eller hende, særligt i disse sparetider vi befinder os i lige nu.

 

Læs med i blogindlægget og få inspiration til hvad du kan give dine kære i julegave, raflegave, nissegave, mandelgave eller bare-fordi-gave. Vi har også lige sørget for lidt rabat til jer 😉

Den perfekte gave til hende

 

Gaven der bliver ved med at give. Beauty- og plejeprodukter kan man aldrig gå galt i byen med

(i hvert fald ikke hvis du spørger os 😉)

Et Ladybox medlemskab vil enhver kvinde elske, for hvem kan ikke lide at have fødselsdag hver måned? Derfor kan et gavekort til Ladybox sagtens være gaven du leder efter. Klik her.

 

Gaveæsker & sæt. Er et godt valg, når du skal forkæle dine nærmeste. Om de er til makeup, går meget op i hudpleje eller noget helt 3., kan du helt sikkert finde noget, der falder i hendes smag.

Se vores udvalg af gaveæsker & sæt her.

Et minde for livet. Hvilken kvinde vil ikke blive glad for et smykke? Det er en personlig ting, som er et smukt minde man kan bære på kroppen. Der findes et væld af flotte smykker. Hvis du er Plus medlem af Ladybox kan du få 20% på dit første køb hos Izabel Camille, der har smukke elegante skandinaviske smykker. Læs meget mere her.

Oplevelsesgaver

Kom ned i gear med Floating. Vi bliver i dag konstant udsat for et mentalt og fysisk pres: Arbejdspres, familieansvar og mangel på søvn, hvilket alt sammen er med til at øge kroppens stresshormoner. Det er derfor vigtigt, at vi passer på os selv og sørger for jævnligt at komme helt ned i gear – og her kan floatingterapi være en stor hjælp. En perfekt gave til én, som fortjener at komme helt ned i gear. Og som Plus medlem af Ladybox kan du få 15% i rabat hos CPH Float.

Læs mere om det her.

Unik Glamping oplevelse. Giv en unik oplevelse. Få unikke naturoplevelser med OWAYY, der tilbyder diverse former for overnatninger i naturen. Du kan overnatte i et glamping telt, i en hytte i et træ, en glashytte og meget mere. OWAYY har oplevelser i både Danmark, Sverige og Norge, Finland og Island og priserne varierer alt efter stedet. Og som Plus medlem af Ladybox kan du få 10% rabat på alle locations. Læs mere her.

Uanset om I skal på en lille romantisk weekend, om du bare vil overraske en ven eller om hele familien trænger til en unik oplevelse, så er denne gave perfekt! – Det synes vi i hvertfald!😌

Den perfekte gave til ham

Gavesæt. Hos Ladybox har vi selvfølgelig også sørget for at du kan finde en dejlig gave til ham, som også fortjener lidt selvforkælelse. Vi har nemlig 2 gaveæsker, hvoraf det ene sæt er Face And Body Set og det andet er Shave it Set og begge er fra  Barberians. Find gaveæskerne her.

Til Vinelskeren. Kender du en der elsker vin? Hos Winefamly bliver du en del af Danmarks bedste vinklub og du kan få de første 30 dage gratis og uden binding! Du kan selv oprette dig som medlem, og bestille god vin til gode priser, men du kan også sagtens give et gavekort! – Igen gaven der bliver ved med at give!

Ooog vi gør da lige oplevelsen lidt sjovere, hvis den skal have fuld skrue på vinen til julefrokosten eller til nytårsaften, for du kan som Plus medlem af Ladybox få 50 kr. i rabat ved køb over 399 kr.!

Læs meget mere her.

 

Bambus tøj. Leder du efter en perfekt (og praktisk) gave til ham? Vi har teamet op med Bambuni, som er skabt med enkelhed, komfort og funktionalitet i fokus. De tilbyder et stort udvalg af bambustøj i høj kvalitet og til gode priser. Du kan finde alt fra tøj, undertøj, sengetøj, badekåber og meget mere. Bambustøjet er både åndbart, svedtransporterende, temperaturregulerende og lugtfrit.

Desuden er det et både miljøvenligt, økologisk og behageligt alternativ til andre typer af tekstiler, der ofte fylder i garderoben. Og igen vil vi gerne gøre det billigere for dig at købe dine gaver, fordi du kan som Ladybox Plus medlem få 12% rabat på hele shoppen! De har tøj til både mænd, kvinder og børn, så du kan drage fordel af rabatten på alle køb 🤗 Læs mere lige her.

Det var nogle af vores bud på idéer til gaver, hvor vi også kan bidrage lidt, så ikke gavebudgettet stikker helt af. Og husk nu, at du som medlem af Ladybox kan spare op til 80% på beauty- & plejeprodukter på vores Ladyshop. Så har du hurtigt klaret gaverne til rimelighedernes pris. 

Hvis du endnu ikke forkæler dig selv, så kan du blive Ladybox medlem lige her og forkæle dig selv hver måned eller du kan blive Ladyshop medlem lige her og kun få adgang til shoppen. Hos Ladybox giver vi gratis fragt på alle julegaver, som kan byttes frem til d. 31. januar💫

 

Har du set at vi har sat nogle af vores tidligere bokse til salg? Også et godt bud på en god gave🎁

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi meget glade for. Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvad du skal købe i julegave. Husk at du altid kan kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har nogle spørgsmål 😄

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar