Lær dine makeupbørster at kende

Beauty & Skønhed, Tips & Tricks

Du er sikkert ikke den eneste, som er i tvivl om hvordan man bruger en blending-pensel korrekt? Eller så har du måske en makeup børste liggende i din makeup samling, som du ikke aner hvad du skal stille op med? Vi guider dig igennem de mest basic tools til hvordan, du bruger dine makeup udstyr.

Dem til øjnene

1. Blending-pensel

Den er dit bedste værktøj til at glatte overgange ud i øjenskyggen, så du slipper for skarpe kanter omkring øjnene. Den kan også bruges til at påføre selve øjenskyggen, hvis du kun ønsker en let farvemætning.

TIP: Pudder-øjenskygger bør altid lægges på med pensel, hvorimod cremede og flydende varianter også kan lægges og tones med fingrene.

2. Øjenbrynspenslen

Ved optegning af bryn med en skrå pensel og en øjenskygge starter du med at, børste farven ind i brynet nedefra, og tón så den nederste kant ud, så du opnår et ikke for tegnet resultatet af dit bryn.

3. Trommelen

Børsten er et vidundermiddel til at fikse  klattet vipper, når mascaraen klumper. Brug den mellem hvert lag mascara, så vipperne rettes ud. Den er også fantastisk til at redde ens bryn med.

Dem til huden

1. Foundation-penslen

Den flade Foundation-penslen egner sig bedst til  flydende foundation. Smør din foundationen på ved, at du børster nedad. Hvis du børster opad, fylder du dine porer med foundation, og det får dem til at stå tydeligere frem.

2. Concealer Penslen

Den flade og meget fleksible pensel munder ud i en spids, hvilket gør den god til påføring af concealer. Den er præcis helt ude i spidsen og kan både bruges på meget små områder – som når enkelte urenheder skal dækkes – og på lidt større flader, såsom mørke rande under øjnene

3. Pudderbørste

En stor løs multibørste, som gør det nemt at påføre et let lag pudder, hvad enten det er en matterende i T-zonen eller bronzer til at give lidt glød og farve: Børsten her kan det hele. 

TIP: Da pudder bruges til at fiksere og mattere huden er det vigtigt, at en pudderbørste har lange, fleksible hår, der lægger et fint og ikke alt for dækkende lag. 

4. Contour Penslen

Denne skrå pensel er perfekt til at fremhæve ansigtets konturer. Brug en lidt mørkere og koldere farve pudder, end det du normalt bruger i hele ansigtet, og børst let opad mod kindbenet. Den kan også bruges til din blush på æblekinden.

Nini P.

Nini P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar