Lav den perfekte hjemmespa

Beauty & Skønhed, Sundhed & Livsstil

1. Skab en afslappende atmosfære

Det første du skal sørge for, er at få skabt en afstressende og afslappende atmosfære. Så find gerne en playliste med noget roligt og afslappende musik, dæmp lyset og tænd nogle stearinlys og evt. en røgelsespind eller et duftlys, så du får alle sanser med. Hvis du bor sammen med nogle – f.eks. en kæreste – så sørg for at send ham over til gutterne, for at se den fodboldkamp han alligevel har plaget om. Han får tid med sine venner – og du får ro til din hjemmespa. Win-win!

2. Gør huden forårsklar

Hvis du er så heldig at have et badekar, så er det nu du skal bruge det! Hvis ikke, kan et varmt, langt bad også gøre det. Find din bodyscrub frem og skrub hele kroppen i små cirkler. En bodyscrub hjælper med at skrubbe døde hudceller af, og gør din hud lækker og blød. Hvis ikke du har en bodyscrub, kan du også eksperimentere med at lave din egen. F.eks. kan man blande sukker med kokosolie og friskpresset citronsaft; nemt og billigt, men med samme lækre følelse! Når du kommer ud af badet, så tag dig god tid til at massere din yndlingscreme ind i huden. Din hud er nu lækker blød og gennemfugtet – og vil elske dig for det!

3. Brug en ansigtsmaske

Du skal selvfølgelig også huske ansigtet, og er der noget, som føles mere spa-agtigt, end at få lagt en ansigtsmaske? Start med at rense ansigtet for makeup og snavs. Du kan evt. bruge en ansigtsscrub, så du også her får fjernet de døde hudceller. Du kan også bruge din nye micellar water fra Paese til at få fjernet dagens snavs og makeup, og har du ikke prøvet ansigtsmaskerne fra Bioré endnu, er dette måske en kærkommen lejlighed til at få dem afprøvet. Prøv f.eks. Deep Cleansing eller Self Heating varianten. Fordel masken, læg dig ned og slap af i 10-15 minutter, mens masken virker. Rens derefter masken af med lunkent vand og afslut igen med en micellar water eller skintonic for at få fjernet de sidste rester af masken. Prøv derefter din nye Ampullab serum, der indeholder ren fugt til din hud, inden du afslutter med en lækker ansigtscreme!

4. Husk hårmasken

Det er ikke kun din hud, der trænger til lidt forkælelse. Efter en kold og tør vinter, kan håret også blive tørt og beskadiget. En hårmaske vil reparere dit skadede hår, samt nære og gennemfugte det. Du kan starte med at putte masken i håret, så den kan virke, mens du alligevel skrubber din krop med bodyscrub.

5. Forårsnegle

Afslut evt. din hjemmespa med at få forårsklar negle med en manicure eller pedicure, eller tag blot din yndlings neglelak på!

Har du ikke tid til det hele, så start kun med et par punkter og tag resten en anden dag! Du kan nyde nogle afslappende timer for dig selv, eller få catchet up med en veninde og gøre det sammen – så kan I begge få slappet af og samtidig have lidt kvalitetstid sammen.

Hvis du ikke kan i dag eller lige foreløbig, så sæt dig ned og find en dag: sæt et kryds i kalenderen og nyd en dejlig og afslappende dag med hjemmespa – du fortjener det! 😊

Camilla P.

Camilla P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar