Udsolgt

‘Light it Up' boksen

Vi kan snart gå tilbage til en mere eller mindre normal hverdag – netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at blive frisket op, så du er klar til igen at give den gas med venner, familie og kollegaer

‘Light it Up’ har en værdi af 1.216 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Light it Up’ boksen vil du finde lækre produkter fra Avant, Paese, Clochee, Seacret, Lavish Care og Ration, herunder bl.a. en luksuriøs ansigtscreme og fugtgivende ansigtsmaske samt en highlighter til at fremhæve dine bedste ansigtstræk!

Avant

Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating
Day Creme

Et friskt look? Det kan vi hjælpe med! Derfor vil vi gerne introducere dig for den luksuriøse ansigtscreme fra Avant, som kan findes i denne måneds boks. Ansigtscremen er kombineret af hyaluronsyre, havvand, jojobaolie og sojalecithin, og er med til at udglatte fine linjer, gennemfugte, blødgøre og fremhæve din huds naturlige glød. Det er den perfekte ansigtscreme, der starter din rejse mod et friskere og mere velplejet look!

Kan med fordel opbevares koldt.

Seacret

Coconut Hydrogel Sheet Mask

Sheet masken fra Seacret er en fugtgivende maske til tør hud. Masken tilfører langvarig næring til huden, og hjælper med at gendanne hudens naturlige fugtbalance samt forhindre fugttab. Påfør sheet masken efter, du har renset dit ansigt. 

Start med at åbne posen, tage masken op og påfør den, så den sidder helt tæt og jævnt. Lad den sidde i 10-20 minutter, og fjern den derefter. Massér det resterende af produktet ind i huden, indtil det er helt absorberet. Brug med fordel din ansigtscreme fra Avant efter.

Lavish Care

Argan Crystal hair serum

Dit hår har brug for ekstra kærlighed – specielt i denne periode, hvor vejret har været omskifteligt. Derfor finder du en lækker hårserum fra Lavish Care i boksen, som giver dit hår den forkælelse, det har brug for. Serummet indeholder arganolie og  mælkeprotein, der giver intens fugt til dit hår. Serummet absorberes hurtigt og gør dit hår silkeblødt efter brug – og hvem elsker ikke det?! 

 Serummet kan anvendes i både tørt og fugtigt hår og af alle hårtyper. Påfør en lille mængde serum i det lange hår og i spidserne (ikke i hovedbunden).

PAESE

Wonder Stick, Highlighter

Med hår- og hudplejen på plads, så mangler kun make-up’en for at sikre et ultimativt friskt og shiny look – og her er en highlighter det perfekte produkt. Du finder derfor en Wonder Stick fra PAESE i boksen, og aldrig har det været nemmere at påføre highlighter. Dette vidunder fra PAESE hjælper dig med at fremhæve kindbenene, næsen, læberne og øjnene. Perle-partiklerne i den cremede formel giver et strålende resultat, og får din hud til at se både sund og glødende ud.

Pure by Clochee

Face Mist

Brug for at blive frisket op? Nu hvor vi snart kan gå tilbage til en mere eller mindre normal arbejds- og hverdag, så skal du selvfølgelig have et friskt look! Månedens boks indeholder derfor en fin Face Mist fra Clochee, som straks opfrisker og genskaber den korrekte pH-værdi i huden. Face Misten’en indeholder Aloe gel, der giver maksimal fugt, og aromaen påvirker sanserne positivt, hvilket gør det daglige plejeritual mere behageligt.

Brug sprayen i ansigtet og lad den tørre ind. Kan bruges over/under creme eller som opfrisker i løbet af dagen. Fice Mist’en er Vegansk.

Ration

Snackbar

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for lidt lækkert til ganen! I Light it Up, finder du derfor en skøn snackbar fra Ration med rødbede, gulerod og citron – og så kan den tilmed nydes med god samvittighed! Baren er perfekt til at stille den lille sult og er herudover lavet efter de nordiske kostråd, er glutenfri og indeholder 100% naturlige ingredienser. Velegnet til vegetarer.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt