Ladybox i Løvens hule

Vi (ejere og stiftere) af Ladybox, Camilla Paulsen, Camilla og Christina Bilgrav, deltog i DR1 programmet Løvens Hule den 13. februar 2020. Her stod vi ansigt til ansigt med løverne: Jesper Buch, Jan Lehrmann, Mia Wagner, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.

Ladyboxen

På TV blev flere forskellige Ladyboxe vist, som var fra sommeren 2019. Siden da har vi lavet mange ændringer hos Ladybox, hvilket vi er super glade for og stolte af. Der er helt konkret kommet mere værdi i boksen, vi har fået nyt boks-design, skabt kundeklubben Club Ladybox og fået større fokus på bæredygtige produkter. Ladyboxen sælges for 179 kr./md og kan købes her.

Som nævnt ovenfor er der sket mange forandringer hos Ladybox siden vores deltagelse. Antallet af abonnenter er steget radikalt siden deltagelsen, og vi er så glade for alle vores skønne trofaste medlemmer. 

Camilla og tvillingerne i Løvens Hule

Vi er tre stiftere af virksomheden, som kender hinanden fra badminton-verdenen. Siden vi var helt små, har vi spillet badminton, også på højere niveau, hvorfra vi er blevet ekstremt store konkurrencemennesker. I hele vores voksenliv, også som bedste venner, har vi haft drømmen om at starte en virksomhed sammen. Derfor startede vi Ladybox i september 2018, og salget af Ladyboxen på abonnement fra og med januar 2019. 

Så myten om, at bedste venner eller familie ikke bør starte en virksomhed sammen, falder i vores tilfælde til jorden. Vi elsker at arbejde sammen og udgør et super godt team, hvor vi har vidt forskellige uddannelses- og arbejdsmæssige baggrunde. Dertil har vi en fælles drøm at gøre Ladybox til den bedste abonnementsboks på markedet.

Vores tætte relation til hinanden har, i vores tilfælde, gjort arbejdet en del nemmere, fordi vi kan være helt ærlige overfor hinanden – selv i de hårde og knap så sjove situationer. Ladybox føles ikke som et arbejde for nogen af os, fordi vi har det sindssygt sjovt, når vi arbejder med virksomheden.

Hvordan var det at være i Løvens Hule?

Det var en kæmpe oplevelse at være med i Løvens Hule. Det kan nok ikke måle sig med meget andet, vi har prøvet indtil nu, selv på trods af, at vi to dage forinden optagelserne pitchede for mere end 100 investorer hos Copenhagen Venture Exchange. Det er bare noget helt andet at blive filmet og vide, at du måske kommer på TV og bliver vist foran alle de mange seere, der sidder og ser med hjemme foran skærmen. 

Op til programmet så vi alle de gamle afsnit og forberedte os i døgndrift mange uger i træk. Det ændrede dog ikke på, at vi var ved at sprænges af nervøsitet på selve dagen. Vi var den sidste case, der skulle i studiet den dag, hvorfor vi først kom på efter kl. 21.00. Derfor havde nervøsiteten virkelig hobet sig op i løbet af dagen. Christina havde endda taget en middagslur på kontoret, fordi hun heller ikke havde sovet om natten. 

I studiet synes vi vores pitch gik, som den skulle, og vi fik selvfølgelig også gode råd med på vejen. Dog havde vi også følelsen af at kunne have brugt mere taletid i studiet. Når man bruger så mange timer på sin virksomhed, vil man også gerne fortælle alle detaljer, hvilket selvfølgelig kan blive svært på den korte tid, man er der.

Efter Løvens Hule

Efterfølgende er vi glade for, hvordan det forløb sig i Løvens Hule. Vi har nemlig fået en investor med ombord, der hedder Morten Mark Larsen, som vi er virkelig glade for. Morten har været den perfekte tilføjelse til vores team, og vi kunne ikke have ønsket en bedre partner i Ladybox. 

Vi glæder os utrolig meget til at se, hvad fremtiden bringer og til at skabe endnu flere Ladyboxe, der kan forkæle og overraske masser af skønne kvinder. Vi håber, I vil følge med hos os fremadrettet på Instagram (@ladyboxdk) og Facebook (LADYBOX DK).

/Team Ladybox