Luksuriøs dansk hudpleje fra Ecooking

Det danske skønhedsmærke Ecooking er på alles læber, og det er der en god grund til. Ecooking har sat på dagsordenen at skabe hverdagsluksus til din hud og sjæl med produkter, der indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Med Ecooking kan du altså forkæle både dig selv og miljøet.

Fra køkken til verdenskendt

Tina Søgaard, der står bag Ecooking, blev i 2014 skilt, og dette satte spor på hendes hud, der blev træt og trist. Tina arbejdede i forvejen med hudplejeprodukter og tog derfor sagen i egen hånd. Hun gik i køkkenet og blandede ingredienser sammen med fokus på at give hendes hud et boost.

Resultaterne lod både Tina og folk omkring hende mærke til, og pludselig ville alle prøve Tinas revolutionerende hudpleje. Tina startede derfor en mindre produktion, hvor hun fyldte produkterne på små glas, som hun forærede hendes nærmeste og nød at se glæden hos dem. Der gik ikke længe, før hun blev kontaktet af kosmetologer og butikker, der ville afprøve de populære produkter. Dette har i dag resulteret i intet mindre end 60 forskellige produkter.

Naturlige produkter der løser udfordringer

Ecooking er et miks af naturlige ingredienser og økologi – ja, faktisk er ingredienserne så rene, at du kan spise produkterne. Det er naturligvis ikke meningen, men viser blot hvor skånsomme og rene produkterne er. For at være helt konkret, så indeholder Ecookings produkter:

Der er fokus på at løse de problemer, folk har, og derfor er hvert produkt skabt som problemknuser til en specifik udfordring. Ligeledes skal det være let og effektivt, så den daglige rutine bliver overskuelig. Ecooking er lige præcis det, de udgiver sig for at være – lette at gennemskue, nemme at bruge, og så er de effektive (what’s not to like!?).

Produkter til enhver

Med Ecookings store produktserie er der et produkt til enhver person med ethvert problem. Ecooking har udviklet produkter, så der er noget for alle, og det er uanset din hudtype, alder og om du er mand, kvinde eller barn.

Ladybox's favoritter

Psst… som medlem af Ladybox kan du få ekstra rabat på de lækre produkter fra Ecooking. Så tag et kig på shoppen og find dine favoritter fra det fantastiske brand.

Astrid

Astrid

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar