Månedens anbefalinger til getaways

Ladybox anbefaler, Sundhed & livsstil

Hiv et par dage ud af kalenderen, og forkæl dig selv med et styks getaway ophold.

1. Skodsborg kurhotel

Hotellet har en helt unik beliggenhed, med dens ene side som støder op til dyrehaven, og med den anden side, hvor har du udsigt udover øresund. Det jo helt magisk. Hotellet tilbyder et lækker spa-omåde, som du har adgang til under hele dit ophold. Kurhotellet disker op med skøn mad i deres restaurant, Brasserie Carl, hvor man til frokost kan nyde lækre stykker smørrebrød. 

Website: www.skodsborg.dk

Priser fra: 800 kroner

2. Hotel Vejlefjord

Hotellet gemmer på en lækker udendørs spa, termiske Bade & Thalasso Spa. Det er en oplevelse værd. Hotellet er omringet af grønne friske arealer, som ligger op til dejlige slentreture. 

Website: www.hotelvejlefjord.dk

Priser fra: 496 kroner 

3. Marienlyst

Strandhotellet er for nylig blevet toprenoveret med både udendørs og indendørs spa-område, hotellet skriger af wellness. Og er du på jagt efter en god madoplevelse, tilbyder strandhotellet gastronomiske retter i særklasse på restauranten 1861. 

Website: www.marienlyst.dk

Priser fra: 495 kroner

4. Kragerup

Kragerup Gods er omgivet i en perle af naturskønne områder. Det er et gods med mange år på bagen, beliggende på sjælland. Godset er et 4-stjernet hotel, hvor du kan nye gourmetmad og trække stikket fra hverdagen i deres wellnessområde. 

Webside: www.kragerup.dk

Priser fra: 2 pers 700 kroner  

5. Go Glamping

Få en helt speciel oplevelse og tag ud i naturen og overnat i et styks luksuriøst safariteltsudgave. Tag på glamping hos et dansk frugt vineri, hvor smukke omgivelser kombineres med moderne lækker gastronomi. Det skal da prøves! 

Webside: www.goglamping.dk

Priser fra: 2 pers 1450 kroner 

Nini P.

Nini P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar