Maj boksen (AFSLØRING)

Så blev det tid til, at vi kan afsløre indholdet i Ladyboxen for maj måned! Vi har endnu en gang glædet os meget til at forkæle jer med denne måneds boks, hvor produkterne er nøje udvalgt til at passe ind i jeres hverdag.

I denne måneds Ladybox finder du bl.a. mærker som GOSH og Evolve Beauty, og hvordan du bruger dem, kan du finde en beskrivelse af herunder.

God læselyst! 😊

  1.    Satin Body Gloss – Evolve

Det første produkt vi kan afsløre for jer, er det vi vil kalde en vinder! Vi er i hvert fald selv ret vilde med det. Det er en herligt duftende, silikonefri tørolie som kan bruges til både krop, ansigt og hår. Den er designet til at tilføre huden plejende næring, og er velegnet til alle hudtyper. Økologisk olie fra kameliafrø og tropisk tahitiansk monoi giver glans til hud og hår uden at fedte. Den giver sågar huden et strejf guldglimmer, hvorfor du skal huske at ryste flasken inden brug!

Ladytip: Brug den der hvor du har brug for det! Er dit hår blevet lidt tørt, så sprøjt 1-2 gange i håndfladerne og brug olien i hårspidserne. Ellers kan du tilføre fugt og lidt glød til huden ved at bruge body glossen i ansigt eller på kroppen.

  1.    Eye Cream – GOSH

Vi er mange der kender det, at vågne op med lidt mørke rander under øjnene, og det er her, at øjencremen fra GOSH kommer ind i billedet! Huden er generelt lidt sartere omkring øjnene, og med din nye creme fra GOSH kan du imødekomme både hævelser, mørke rande og poser under øjnene. For Your Eyes Only Eye Cream indeholder plejende ingredienser som Haloxyn og Eyeliss, som fugter og styrker huden omkring øjnene.

Ladytip: Hver aften efter du har renset ansigtet, påfører du For Your Eyes Only Eye Cream. Dup forsigtigt produktet omkring øjnene uden at komme for tæt på øjnene. Ringefingeren er den blideste finger at duppe med, så du kan passende bruge denne når du dupper cremen på rundt om øjnene.

  1.    Cocoa Butter Shower Scrub – Ziaja

Så er det tid til at gøre jeres hud sommerklar ladies! Med denne shower scrub kan I rense huden og skrubbe de døde hudceller af. Scrubben forbedrer blodcirkulationen og virker udglattende på ujævnheder i hudoverfladen, og jeres hud vil efterlades dejlig blød.  

Ladytip: Tag din nye scrub med i badet og masser den ind i våd hud. Brug cirkulerende bevægelser, og rens grundigt bagefter. Hvis du blev medlem hos Ladybox før denne måned, har du måske også din peelinghandske fra DM Skincare fra februar boksen, som du passende kan bruge sammen med din nye shower scrub.

  1.       Lille notesbog inkl. små post its – Ladybox

I denne måneds boks har vi givet jer en sød lille notesbog med, hvor kun fantasien sætter grænser. Vores ide: øv dig på at rose dig selv, for du er god nok præcis som du er! Eller øv dig i at tænke mere positivt. Vi kvinder kan være hårde ved os selv, men vi skal huske på, at der er plads til alle og at verden ville være et kedeligt sted hvis vi alle var ens! Desuden bliver vi alle udsat for et utal af billeder på Instagram, i fjernsynet og kan føle at vores liv er lidt kedeligt, men er det i virkeligheden det?

Ladytip: Skriv hver dag tre ting ned som har gjort din dag god. Det kan være, at du har nogle søde veninder, at du havde en hyggelig morgenstund eller at du kom afsted til træning i dag, og at du faktisk var ret sej! Det gør, at du vælger at tænke på de gode ting i stedet for den ene ting der gik galt, og som potentielt ødelægger dagen. Brug de farvede post its til at skrive kvaliteter, som du kan lide ved dig selv! Er du kreativ, modig eller har flotte ben? Skriv det ned! Hæng dem evt. på spejlet, så du hver dag starter med tre gode ting.

  1.       Snacks – Ostehuller, Mars, Sport Lunch og Poppies

Vi håber I nyder månedens snacks, der i denne omgang bød på:

  •         Smagfuld kokosmakron fra Poppies med sprød overflade og chokoladebund.
  •         En Sport Lunch chokoladebar fra Cloetta med lys mælkechokolade og vaffel.
  •         Sprøde ostehuller fra KiMs med smag af cremet og krydret ost samt et skud af krydderurter.
  •         En lækker Marsbar med noughat og karamel overtrukket af mælkechokolade.

Vi håber, at I blev glade for jeres Ladybox, og at I har fundet lidt inspiration til hvordan nogle af produkterne kan anvendes. Fortsat god søndag! 😊

Nicoline P.

Nicoline P.

Team Ladybox
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *