Maj boksen “Sun Is Out”

I ‘Sun is Out’ boksen vil du finde lækre produkter fra lækre brands såsom Pudderdåserne, AfterSpa, GOLD Haircare, Mudmasky og GOSH. Herunder en beskyttende læbesalve, en sponge, en skøn hårkur, en fantastisk maske og en highlighter. Alt sammen med det formål, at give dig en sund og beskyttende hud, samt lækkert hår og et skinnende ansigt du kan møde sommeren med. Ooog så har vi gjort noget nyt med denne måneds “boks”?

Læbesalve

Gør dine læber helt klar til solens stråler, med denne beskyttende læbesalve SPF30 fra pudderdåserne. En parfumefri læbesalve, som indeholder et mineralsk solfilter, der både beskytter mod UVA og UVB-stråler. Den indeholder plejende ingredienser såsom sheasmør, panthenol (B5 vitamin) og lanolin. Sheasmør er spækket med antioxidanter, f.eks. vitamin A og E, som beskytter og beroliger huden. Lanolin er blødgørende og fugtighedsgivende, og det forebygger tørre og skællende læber.

Læbesalven er med til at lindre sprukne, ru, tørre og skællede læber, så dine læber kan blive pæne og glatte, som vi har brug for under solens stråler. Brug læbesalve SPF30 efter behov, og husk at påfør jævnligt hvis du er ude i høj sol, for at opretholde en høj solbeskyttelse. 

Charcoal Konjac Sponge 

 

En fantastisk Charcoal Konjac svamp fra AfterSpa, som arbejder grundigt med at holde din hud ren og sund. Konjac-svampen er absorberende i både vand og olier, og renser din hud grundig. Den kan nedbryde hudens snavs og balancere pH, og den indeholder ingen konserveringsmidler eller kemikalier. Den indeholder bambuskul, som hjælper med at absorbere urenheder, med andre ord, eksfolierer den din hud for alle urenheder.

Vitamin Hårkur

Lad den her fantastisk lækre vitamin hårkur fra GOLD Haircare, fikse dit hår, hvor du har brug for det. Den kan supplere op med keratin i håret, som er blevet vasket eller nedbrudt, som kan svække håret yderligere. Hårkuren indeholder syntetiske proteiner og genopbygger keratinunderskud, hvor håret har brug for det. Keratin kan anses som proteiner, og det er et vigtigt komponent for vores hår og negle. Nogle af keratinets fordele er at det beskytter og danner bindevæv, sener og muskelfibre. Keratin er styrkende, fugtgivende, reparerende, blødgørende og så er det særligt modvirkende overfor krusset hår. Keratin kan gøre dit hår blødt, og give det et silkeagtigt og skinnende look.

Hårkuren beskytter dit hår, samtidig med at den øger fugtniveauet og styrker håret. Den er vegansk, fri for parabener og har aktive ingredienser. Helt perfekt til sommer-frisuren, hvis du spørger os!

Leave-me on Summer Mask

En lækker og solbeskyttende ansigtsmaske fra Mudmasky, som er en let SPF15 allergenfri formel, som hjælper din hud med at tilpasse sig sommervejret. Den beskytter din hud (som en maske) mod både UVA- og UVB-stråling, samtidig med at den giver fugt, uden at gøre din hud fedtet, det er jo en Win-Win! 

 

Den er lavet på 5 nærende blomster Calendula, Kornblomst, Matricaria, Linden og Kamille. Kombinationen af planter med højt indhold af antioxidanter styrker nemlig hudens elasticitet, og det er vigtigt om sommeren, hvor huden lider af UV. Masken indeholder ikke syntetiske UV-filtre eller polymerer, og den er 100% vegansk og parfumefri.

Lift & Highlight

Lift & Highlight 001 Nude fra GOSH er en multifunktionel blyant, som kan bruges til at skabe præcise highlights lige de steder du ønsker. Blyanten har en cremet konsistens med både en mat og skinnende effekt.

Den gør contouring nemt med den unikke high- og low-lighter i én. Påfør enten den matte eller skinnende ende for at løfte eller highlighte øjenkrogen, amorbuen eller under brynet. Et fantastisk makeup produkt til at pifte ethvert makeup look op! Nemt at have med i tasken.

Nyt medlem?

Som nyt medlem vil du modtage en velkomstgave, nemlig den populære Pro Eyelash & Brow Serum fra Lantz Copenhagen til en værdi af 329 kr.

 

Helt perfekt, hvis du ønsker lange øjenvipper og lækre fyldige bryn!

Sun is out

Månedens NYHED

Som noget nyt i denne måned, modtager du ikke en boks, som normalvis, men en lækker og bæredygtig mulepose. Et lidt anderledes og alternativt tiltag, men med tankerne på det rette sted, når nu vores bokse sidder fast på et fragtskib i Asien. Muleposen er af 100% genbrugsmateriale, et enkelt og simpelt design og kan rumme mange ting! Du kan bruge muleposen igen og igen, og til mange forskellige gøremål, hvilket vi personligt elsker!

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Sommer Must-haves

Ladybox anbefaler 3 produkter

Makeup Remover, Cossy

2-i-1 produkt, der fungerer som makeupfjerner og plejeprodukt. Fjerner din makeup, samt tilfører din hud fugt og næring.

Aftersun Lotion, Derma

Derma aftersun lotion er det perfekte aftersun til at give dig effektiv lindring efter en soleksponering.

Body Guard, Youth Lab

En vandafvisende solcreme spray SPF30 til ansigt og krop. Ikke fedtet og hurtigt absoberende, til alle hudtyper.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar