Martsboksen - Spice Me Up

Foråret har omsider ramt os! Marts er den første forårsmåned, og lyset får magten igen! Vi vil rigtig gerne være med til at normalisere, at kvinder prioriterer sig selv. 

 

At det er helt okay at tænke på sig selv før andre, fordi for at vi kan fungere optimalt, kræver det at vi kan mærke efter i os selv helt nede i maven og lytte til vores intuition, uden at tænke på hvad andre tænker og mener.

Med “Spice Me Up” boksen, vil vi gerne huske dig på at det er tid til at stråle, se fremad og tro på dig selv en gang for alle. Lyset overgår mørket!

 

Du får en kombination af nye, friske og farverige øjne, dejlig, blød glød og stærke negle.

Frisk dig op

I boksen får du en revolutionerende Eye Mask in-cream fra Symbiosis London, som hjælper med at opstramme, forynge og lysne øjenområdet. Den er forstærket med hyaluronsyre, Pullulan og Sheasmør og arbejder for, at reducere hævelser og forekomsten af fine linjer og mørke rander – helt perfekt hvis man kæmper med lidt trætte øjne

Gør din hud klar til at shine, med den fantastiske primer Sea Pearl Halo Drops fra Figs & Rouge. En vitaminberiget primer, som er designet til at balancere og lysne op for en blød og lysende glød. 

 

Den hjælper med, at genoprette en vitalitet og balance til en mat teint, og mindske ufuldkommenheder. En afbalanceret og fugtgivende primer, som giver din hud lidt ekstra friskhed og glød – så du klar til at skinne igennem!

Din hud og øjne vil nu være klar til, at du kan spice dig lidt op. Med denne Artistry Palette Allure fra Laritzy, kan du pifte dit look op let og elegant. Hvad end det er til dagens agenda, eller aftenens festligheder, har du her 5 farvekombinationer, som du kan mixe og matche til dit ønskede resultat.

Det er enormt vigtigt, at du renser din hud og fjerner din makeup hver aften inden du går i seng. 

Dine vipper bliver tørre og stive, af at bruge mascara og kan dermed knække nemt, hvis du ikke husker at fjerne det inden sengetid. 

Derudover så forsvinder fugten fra din hud i løbet af dagen, så husk at fjern din makeup og påfør en natcreme, så undgår du nemlig at få en tør og sprækket hud.

 

Derfor har vi valgt at tilføje en Eye & Makeup remover fra Cossy, til denne måneds boks. Det er nemlig en specielt udviklet creme, som opløser alle typer makeup, samtidig med at den fugter din hud optimalt! 

 

Den er egnet til både øjne og huden, så det svier heller ikke, hvis du er uheldig at få noget i øjet. Et nemt og effektivt produkt, som du kan bruge uden at bekymre dig om irriterede øjne eller tør hud – En perfekt kombination, som du bare må eje!

Vælg dit negleprodukt

Vi har været så spændte på vores nye og eksklusive tiltag denne måned, fordi du har nemlig haft muligheden for at vælge dit sidste produkt til boksen!? 

Valget stod mellem 2 lækre nail conditioners fra PAESE, som du selv kunne vælge!

 

Det ene produkt er en Nail Conditioner 5-in-1 fra PAESE, som er en neglebalsam, der har fokus på at forhindre dine negle i at knække og flække.

Den skaber et beskyttende lag og genopbygger neglepladen, på den måde får du en forbedret negletilstand.


Det andet produkt du kan vælge er en Nail Doctor conditioner fra PAESE, som er en neglebalsam, der styrker og genopretter din negleplades hydreringsniveau, samtidig med at den giver et fint og skinnende lyserødt lag.

Find marts boksen “Spice Me Up” her, og læs meget mere🎁

 

 

 Tusind tak fordi du læste med, det er vi virkeligt glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Gør dine negle klar

Ladybox anbefaler 3 neglelakker

Neglelak Sunkissed, GOSH

En smuk peachy farve, som giver dine negle et skinnende look. Neglelakken er let at påføre, tørrer hurtigt og har et langvarigt finish. 8ml.

Warm evening, Appeal4

Neglelakken Warm evening fra Appeal4 er en smuk lyserød farve i en flot nude nuance. Særligt flot til forårets mange farver. 9ml.

Base & Top coat, Appeal4

Forlæng holdbarheden på din neglelak. En lækker neglebalsam, der styrker og beskytter neglene. Brug den både under og over neglelakken.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar