Velkommen til Ladybox Partners

I Ladybox vil vi gerne forkæle vores medlemmer så meget som muligt. Vi har derfor som en del af Club Ladybox lanceret Ladybox Partners – her kan du som Ladybox medlem få endnu flere rabatter og fordele hos specifikt udvalgte Ladybox partnere. Du kan læse mere om hver fordel og partner nedenfor.

Slap af med en god lydbog lige, når det passer dig. Vælg din favorit oplæser eller forfatter og bliv forkælet med et utal af fantastiske historier! Som medlem får du 60 dage gratis hos Nextory.
Du får ikke bedre vin i glasset end med Winefamly, som tilmed har Europas laveste priser på vine inkl. gratis levering på alle bestillinger – og du kan melde dig gratis ind lige her!
Aldrig har det været lettere at få lækker mad på bordet! Med HelloFresh får du friskhed, naturlighed og kærlighed i en kasse – og lige nu kan du spare 725 kr. på 4 kasser som Ladybox medlem!
Bliv den bedste version af dig selv og få vitaminer og mineraler, som er skræddersyet din krops behov! Få 15% livstidsrabat på Zentabox her
Hos Faktisk Praktisk kan du få produkter, der løser praktiske problemer i hverdagen – og hos Ladybox får du 15% rabat på hele sortimentet.
For dig der synes, at det ikke behøver være så dyrt at købe garn. Garnhimlen tilbyder lækkert garn til rigtig gode priser, og hos Ladybox får du tilmed 10% rabat på hele sortimentet.
Izabel Camille producerer eksklusive smykker med et strejf af helt enkel elegance. Få 20% rabat på dit første køb med Club Ladybox.
Go glamping med Owayy! Få helt unikke glamourøse naturoplevelser og få 10% rabat med Club Ladybox.
Kom væk fra den stressede hverdag og helt ned i gear med floatingterapi hos CPH Float! Få 15% rabat på en behandling eller gavekort her.
Lav dine egne personlige og unikke plakater hos Plakana. Med Club Ladybox får du 12% rabat på ALT uden krav om minimumsbeløb.

Få bambustøj af høj kvalitet hos Bambuni. Bambustøj er antibakterielt og fjerner dårlig lugt, og hos Ladybox får du 12% rabat på hele sortimentet.

Hos Expectations Cph finder du smukke fest- og brudekjoler til gravide. Få 10% rabat på alt som medlem af Ladybox.