Velkommen til Ladybox Partners

I Ladybox vil vi gerne forkæle vores medlemmer så meget som muligt. Vi har derfor som en del af Club Ladybox lanceret Ladybox Partners – her kan du som Ladybox medlem få endnu flere rabatter og fordele hos specifikt udvalgte Ladybox partnere. Du kan læse mere om hver fordel og partner nedenfor.

Slap af med en god lydbog lige, når det passer dig. Vælg din favorit oplæser eller forfatter og bliv forkælet med et utal af fantastiske historier! Som medlem får du 60 dage gratis hos Nextory.

Du får ikke bedre vin i glasset end med Winefamly, som tilmed har Europas laveste priser på vine inkl. gratis levering på alle bestillinger – og du kan melde dig gratis ind lige her!

Aldrig har det været lettere at få lækker mad på bordet! Med HelloFresh får du friskhed,
naturlighed og kærlighed i en kasse – og lige nu 35% rabat på de første to kasser + fri fragt!

Med C More kan du altid finde gode film og nye serier, som du kan streame, når det passer dig! Der er både prisvindere, anmelderdarlings og publikumssucceser, og lige nu får du 30 dage helt gratis! 

Kom væk fra den stressede hverdag og helt ned i gear med floatingterapi hos CPH Float! Få 15% rabat på en behandling eller gavekort her.

Bliv den bedste version af dig selv og få vitaminer og mineraler, som er skræddersyet din krops behov! Få 15% livstidsrabat på Zentabox her

Rabat på Tivoliårskort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Børnebøger & Happiness Designs

Design by Witt har en mission om at skabe GLÆDE. Det har vi også i Ladybox, og Design by Witt hvilket vi også har i Ladybox. Som