Mød Teamet

Ladybox er stiftet af Camilla Paulsen, Camilla Bilgrav og Christina Bilgrav. Derudover har vi vores skønne deltidsansatte Astrid – sammen har vi en drøm at forkæle kvinder hver eneste måned med beauty, inspiration og overraskelser!

Team Ladybox

Camilla B.

Camilla P.

Christina B.

Camilla B.

Økonomi & Indkøb
[email protected]

Camilla P.

Marketing & Indkøb
[email protected]

Christina B.

IT & Logistik
[email protected]

Vores historie

“Ladybox blev grundlagt i 2018 og har i dag forkælet mere end 10.000 forskellige, skønne kvinder. Vi startede virksomheden efter en tur til Malaga, hvor det gik op for os, at der manglede et produkt, der havde 100% fokus på at forkæle dem, der altid sætter andre før sig selv – vores allesammens hverdagshelte

“I dag glemmer rigtig mange, at det er OK at prioritere sig selv”

I hverdagen handler det hurtigt om arbejde, nå at lave mad til børnene, komme en tur i fitness og forbrænde det ekstra stykke kage man tog til frokost, vise sin partner omsorg, være der for sine veninder og ellers også nå at vaske sit hår, hvis man kan finde 10 minutter til sig selv. Det vil vi gerne lave om på!

Du kan nemlig opleve en stor forskel på dit overskud i hverdagen, hvis du også husker dig selv. Derfor er det helt okay, at du sætter dig selv først, så du også får overskud til at forkæle dem, du holder af.

Med Ladybox minder vi dig om, at det er en positiv ting at forkæle dig selv samtidig med, at du bliver inspireret og overrasket med lækker beauty – det har du fortjent!