Mød Teamet

Ladybox er stiftet af Camilla Paulsen og Camilla Bilgrav. Derudover kan I finde Astrid og Amalie, der sidder med marketing, kommunikation og kundeservice – sammen har vi en drøm at forkæle kvinder hver eneste måned med beauty, inspiration og overraskelser!

Team Ladybox

Camilla Bilgrav

Co-Founder & CFO

Camilla Paulsen

Co-Founder & CEO

Astrid Thornberg

Junior Marketing Manager

Amalie Bartels

Studentermedhjælper

Vores historie

“Ladybox blev grundlagt i 2018 og har i dag forkælet mere end 10.000 forskellige, skønne kvinder. Vi startede virksomheden efter en tur til Malaga, hvor det gik op for os, at der manglede et produkt, der havde 100% fokus på at forkæle dem, der altid sætter andre før sig selv – vores allesammens hverdagshelte

“I dag glemmer rigtig mange, at det er OK at prioritere sig selv”

I hverdagen handler det hurtigt om arbejde, nå at lave mad til børnene, komme en tur i fitness og forbrænde det ekstra stykke kage man tog til frokost, vise sin partner omsorg, være der for sine veninder og ellers også nå at vaske sit hår, hvis man kan finde 10 minutter til sig selv. Det vil vi gerne lave om på!

Du kan nemlig opleve en stor forskel på dit overskud i hverdagen, hvis du også husker dig selv. Derfor er det helt okay, at du sætter dig selv først, så du også får overskud til at forkæle dem, du holder af.

Med Ladybox minder vi dig om, at det er en positiv ting at forkæle dig selv samtidig med, at du bliver inspireret og overrasket med lækker beauty – det har du fortjent!

Introduktion til Medina

Camilla P. i interview (juli, 2022): “I Ladybox har vi længe talt om, at det ville være super interessant at have en ambassadør, som samtidig havde lyst til at være del af vores team på et strategisk niveau. Kemien mellem os var hurtigt super god. Vi kunne se en god synergi i at have Medinas kreative og kunstneriske energi med som en tilføjelse til vores team.

Formålet med Ladybox er jo at forkæle kvinder og minde om, at man skal huske sig selv i en travl hverdag – og i det koncept passede Medina bare perfekt ind. Vi er sikre på, at Medina kan være med til at løfte Ladybox til næste niveau, og vi glæder os super meget til at starte samarbejdet.”