Mors dags gaver

Har du fundet gaven til mor endnu? Søndag d. 8. Maj 2022 er det mors dag, og hvis du ikke har styr på gaven endnu, så frygt ej!

Hvis du mangler idéer og inspiration til den perfekte mors-dags gave, så læs med her!


Vi har nemlig samlet 10 gaveidéer, som vi også kalder “sidste-øjeblik-gaver”, til alle jer der ikke har styr på gaven og stresser over, at det er om 4 dage!

En sjov mor plakat

Din mor vil helt sikkert syntes, at det er sjovt med en citat-plakat om at være mor, og helt sikkert skræmmende fordi mange af citaterne nok er rigtige!

Dialægt laver en flot standard mor-plakat, som koster 249 kr. som du kan finde her.

Eller design din egen plakat hos citat-plakat til 254 kr. og sæt dit eget præg på den, du kan finde den her.

 

Du kan også sagtens drage inspiration fra disse plakater, og gå i det kreative hjørne, hvor du selv laver en plakat, ved at tegne en selv – Mange muligheder!

 

Gaven der bliver ved med at gi´

Fortjener din mor ekstra meget forkælelse? Giv din mor månedlig forkælelse ved at give hende et abonnement til en månedlig beautyboks, hvor hun vil få lækker forkælelse hver måned med beauty og pleje – Det er gaven der bliver ved med at gi´ – Tilmeld her

Du kan også give hende et gavekort til Ladybox på 3, 6 eller 12 måneder, hvor hun vil få lækker forkælelse – Hurtigt og nemt!

 

Oplevelse

Hvis du gerne vil give din mor en lidt ekstraordinær gave, så giv hende en oplevelse. Mange mødre elsker (for det meste) at bruge tid med deres familie, så en dag i familiens nærvær kan altså slå alle gaver! Det kan være en tur ud at spise noget brunch eller frokost. Måske en tur i biografen, i teatret, til en koncert eller endda Wallmans, hvis det skal være lidt mere vildt. Det kan være en tur i tivoli eller på bakken, hvor i kan få gang i snakken 😉 Om det er hele familien der tager afsted, eller blot mor og barn, så kan det noget specielt og skaber værdifulde minder!

Drømmekurven

Giv en gavekurv du ved mor vil elske! Gå i dit foretrukne supermarked, slikbutik eller anden butik og køb hendes favoritter. Bland en lækker gavekurv med lige de produkter du ved hun vil elske, det kan være slik og snacks, det kan være beautyprodukter hun elsker eller lysestager og duftlys, generelle ting til hjemmet og meget mere. Måske en blanding af alle tingene? Det kan nærmest være alt, her er det kun fantasien, der sætter grænser! Du kan lige top kurven med et sødt kort og bum, en hurtig gave du kan få bikset sammen på ingen tid!

Giv mor en ny duft

Trænger mor til en ny duft? Man kan altid bruge en ny parfume, og det kan også være en god ting at prøve en helt ny duft, end hvad man plejer, så tøv ikke med at vælge en duft du godt selv kan lide.

En god duft, kan man aldrig gå galt i byen med!

Nyt undertøj

Prioriterer din mor at købe noget lækkert undertøj til sig selv? Hvis ikke, så kan en god gave altså også være et flot sæt undertøj. Tag et smut i en undertøjsforretning og find et flot sæt undertøj! Du kan blandt andet købe undertøj i Hunkemöller, Change eller wunderwear alt efter hvad din mor foretrækker. Få evt. din mors partner til at tjekke hendes BH- og trusse str. så er du good to go!

 

Hvis nu undertøj er lige grænseoverskridende nok, så kan du også finde flotte kimonoer, morgenkåber, nattøj, strømper eller badetøj til sommeren.

 

Send en blomsterbuket

Har du ikke mulighed for at se din mor på Mors dag? Så send en flot buket blomster afsted til hende! Du kan vælge et bredt udvalg af blomsterbuketter, og vedlægge et lille kort med en sød hilsen, det vil med garanti vække glæde hos din mor.  

 

Buketterne koster fra 269 kr. Se udvalget her.

En personlig gave

Er du en kreativ sjæl? Hvis du har en lille hobby, som at strikke, sy, hækle eller male, hvad det nu kan være, så giv dig i kast med en hjemmelavet gave til din søde mor. Personlige gaver vil altid have en helt særlig plads hos mor, og hvis du ikke ved hvad du skal finde på, så kan dine kreative kompetencer komme i spil her. Mal et flot billede til hendes stue eller entre, lav nye grydelapper, en flot pude, et nyt lækkert halstørklæde eller en blød striktrøje, hvad du nu kan finde på af sjove ting. 

 

En god gammeldags, hjemmelavet og personlig gave er altid en sand vinder i mors hjerte – Sådan er det bare!

 

Planter

Er din mor vild med planter? Så tag et smut til planteskolen og find en flot plante, som din mor vil elske, det kan være en plante til haven eller en til stuen. Hviiiss nu din mor ikke er så god til at passe på sine planter, så kan du lave en lille sjov guide, hvor du beskriver hvordan hun passer på planten. Du kan jo liiige spørge på planteskolen hvordan man skal passe den, det kan måske give et godt grin og endda være lærerigt for hende 😉

Mors Dags Hjerte 2022

I Kop&Kande kan du finde det klassiske mors dags hjerte, og det er så smukt i år. Hjertet er fra Rosendahl og det er i år 2022 15 år med hjertevarme, som er blevet eftertragtet og samleobjekter. En helt perfekt gave, at vise sin kærlighed til mor på. Ooog det kan jo blive til den faste mors dags gave, da det virker til at Mors dags hjertet fortsætter sin stime, så ved du også hvad du skal give hende til næste år 😉

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for, vi håber det kan inspirere til gaveidéer!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Giv en lækker gave

Ladybox anbefaler 3 produkter

Concentrated smoothing Hair mask, Ziaja

En lækker hårmaske, som beskytter mod udtørring af håret og genopretter et sundt udseende og glathed. Indeholder argan og tsubaki olier, som har en aktiv hårregenering. indeholder 200 ml.

Bio Retinol Oil Serum, Bacana Skincare

Indeholder ingredienser, som hjælper med at reducere rynker, hyperpigmentering og acne. Forstærket med: hyben, vindruekerne- og moringaolier, granatæbleekstrakt og astaxanthin.

Glamgoals Mascara, Irina The Diva

En sort vandfast mascara med en lille børste, som kan fange selv de mindste vipper. Den giver dig mulighed for at forme og adskille dine vipper, så du får det rigtige look. Den er vegansk og parfumefri. 

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar