Forkæl din mor på mors dag

Vi mener selvfølgelig, at du altid (uanset hvilken dag, det er) skal være god mod din mor – men mors dag er en fin anledning til at huske på det og måske også gøre lidt ekstra ud af det! Derfor har vi samlet et par ideer til mors dag.

Tag i biografen

Det er altid hyggeligt, at se en rigtig tøsefilm med ens mor. Du kender garanteret alt til, at hverken ens far eller brødre gider at se søde film med kærlighedserklæringer, men med din mor, er det kun hyggeligt. Samtidig er der heller ingen, der kigger mærkeligt, når I fælder en lille tåre ved den lykkelige slutning 😉

Sig det med blomster

Det er altid dejligt at få blomster – så bestil en buket til din mor, eller køb hendes yndlingsblomst og kør hjem til hende med den. Vil du give hende noget, der holder lidt længere end en buket blomster, kan det også være en plante. Den pryder også hjemmet, og holder som udgangspunkt længere. Senest har vi set et mandarintræ i IKEA – ret sejt, ikke?

Spis brunch

Tag din mor med ud og spise, enten en lækker brunch – hvor du kan få inspiration til gode steder lige her: https://theladybox.dk/brunchikbh/ – eller spis en lækker frokost. På den måde har I tid for jer selv, og I kan få vendt hele verdenssituationen uden at blive forstyrret. Og hvem elsker ikke god mad i godt selskab? 😊

Er pengene lidt små, hvilket vi jo alle kender til, er der også masser af muligheder for at hygge om hende uden de store udgifter:

Gå en tur

Gå en lang tur i det friske vejr, måske i skoven eller på stranden – det er både godt for krop og sjæl, og igen får I mulighed for bare at være jer to. Nogle gange handler det også bare om at afsætte tid til at være sammen med folk, du holder af.

Filmaften hjemme

Hyg jer derhjemme med puder og tæpper i sofaen, køb en ansigtsmaske og sæt en god film på. Dette er med garanti en opskrift på hygge med din mor!

Ring til hende

Hvis du ikke har mulighed for at ses med hende på mors dag, så giv hende et kald. I en travl hverdag får du måske ikke altid ringet og opdateret din mor på, hvordan det egentlig går, men hun vil elske at høre fra dig.

Du er muligvis allerede god til at fortælle din mor, at du værdsætter hende og alt det, hun gør for dig – ellers er dette måske dagen, hvor du skulle huske at sige det 😊 Det er nogle gange nemt at tage vores forældre for givet, men husk også at vise, at du sætter pris på det. Det kan være ved at sige det, eller ved at gøre noget sødt for hende.

Vi håber, I kunne bruge vores ideer – og nu vil vi ellers tage på besøg hos vores egne mødre!

Skriv et svar