November boksen `Absolutely Stunning´

Nu er det snart tid til masser af sociale events og arrangementer. Med 6 produkter i månedens boks bliver du klar til at være absolutely stunning! November boksen har en værdi af 1.702 kr. inkl. en gratis velkomstgave, som har en værdi af 661 kr.💫 Hvis du endnu ikke er medlem af Ladybox, vil du nemlig modtage en gratis håndcreme fra Symbiosis i din boks🎁

Boksens ansigtsprodukter

Rose Illuminating Facial Tan Mist fra MineTan En lækker tan mist, som er designet specielt til ansigtet for at forlænge og hjælpe dig med at opbygge en smuk gylden glød. Brug den dagligt som en del af din hudplejerutine for at opbygge eller vedligeholde din eksisterende tan med en glødende og hydreret finish. Spray ansigt og halsudskæring mindst 15 cm væk fra din hud og lad den tørre ind. Du undgår også at få en orange tone, hvilket vi elsker ved den her tan mist! Du skal ikke bekymre dig om din hudtone eller hudtype, fordi den passer til alle former. 

Særlige egenskaber: Rosenvandet kommer fra Damask Rose, som er en duftende lyserød blomst. Rosenvand har en dejlig duft, der har afslappende egenskaber, hvilket du muligvis også kan tyde i din Tan Mist. Rosenbladene indeholder antioxidanter med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe med at reducere porer og minimere fine linjer. Rosenvand indeholder vitamin A, C, E og B, som hjælper med at reducere fedtethed, og er godt for følsom hud, selvom nogle finder rosen-duften overvældende.

Coco Noir Time Reverse Facial Serum fra Dr. botanicals En eksklusiv og foryngende ansigts serum, som frisker din hudtone op. Coco Noir Time Reverse Facial Serum sikrer, at din hud efterlades næret og reducerer rynker og fine linjer. En raffineret blanding af botaniske aktive stoffer arbejder på at forbedre hudens sundhed og udseende. Den er baseret på 100% naturlige ingredienser og uden skadelige konserveringsmidler.

Særlige egenskaber: Serummet indeholder Geranium Flower Oil, som hjælper til at udjævne hudtonen og teint, samtidig med at den opstrammer og fylder huden. En anden særligt effektiv ingrediens er havtorn Fruit Oil, som har til formål at fremme hudens hydrering for en sundere hud. Den tredje ingrediens er Neroli Oil, som har til formål at forbedre hudens sundhed, reducere ujævn hudfarve og synlige pletter. Brandet Dr. botanicals tror på, at olier og planteekstrakter kan gøre en ægte forskel for huden.

Radiance Recovery 4c Eye Mask fra Skimono Har du trætte øjne og tendens til mørke rander? Så er det på med boksens øjenmaske, som hjælper med at reducere mørke rander og hævelser i øjenområdet. Man modtager en lækker øjenserummaske med kollagen, beroligende kamille, forfriskende agurk og opstrammende C-vitamin med peptider. Den fugter og lindrer dine trætte og tørre øjne, samtidig med at de lysner din teint for en mere strålende glød omkring øjnene! Lad dine 2 masker sidde i 10-20 minutter og wola!

Særlige egenskaber: Maskerne er lavet på organisk Bio-cellulose, som er det bedste materiale til sheet masker, da det er lavet af millioner af ultra tynde, fleksible nanofibre, som holder op til 200 gange deres vægt i serum.

Boksens kropsprodukt

Apothecary Strawberry & Poppy Seed Cleansing Bar fra Dr. botanicals En lækker Cleansing bar, som fugter, renser og eksfolierer din hud, så din hud føles ny og frisk! Den fjerner blidt daglige urenheder, og kan bruges til alle hudtyper. Med dens 100% naturlige ingredienser fjerner den døde hudceller, som forbedrer hudens udseende. Den efterlader en behagelig frugtagtig duft, fugter og fjerner fedtethed. Mange kan godt forbinde den med en sæbe bar, men det er altså vigtigt at pointere at det er ikke til at ´vaske´ kroppen, men altså rense huden på kroppen.  

Særlige egenskaber: Den er lavet på sorte valmuefrø, som eksfoliering til at fjerne døde hudceller og afslører en glat og ungdommelig teint, samt er de også fyldt med blødgørende linolsyre, som er godt for huden. Derudover indeholder rensebaren også Glycerin, som  er kendt for at være et fremragende fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at den holder på fugten. Det forekommer naturligt i vores hud, og i hudpleje kan det være med til at beskytte hudens barriere. Til sidst en eksotisk jordbærduft, som er frisk og frugtig. Og vigtigst af alt, så er den velegnet til alle hudtyper.

Boksens Must-have til makeup pungen

Mini-glove Quick Treat fra GLOV har en behagelig form, og som ligner lidt et fingerbøl. Sæt minihandsken på fingeren, fugt den lidt med vand og fjern forsigtigt overskydende eller uønsket makeup. Den er helt essentiel til at rette makeuppen, da den er nem at have med i makeup pungen. Den kan bruges i op til 3 måneder, alt efter hvor meget du selvfølgelig bruger den, så kan den bruges i længere tid. 

Særlige egenskaber: Handsken er lavet af 80% polyester og 20% polyamid, som er helt sikkert for huden og dermatologisk testet. Den er lavet på GLOV-fibre, som har stjerneformede spidser og er 30 gange tyndere end bomuldsfibre og 100 gange tyndere end et menneskehår faktisk. Så når de her fibre bliver våde, trækker de makeup-partiklerne dybt ind i dem og virker faktisk som en form for magnet uden at udtvære noget på huden. Skal vi beskrive den med 3 ord må det blive let, simpel og effektiv!

Månedens personalisering

Nanorevit Brightening Concealer fra PAESE Hvis det står til os, burde alle have en concealer i makeup pungen! Og hvis du ikke allerede har en, så er det nu du kan få chancen! Den her concealer lysner huden og får rynker, fine linjer eller træthedstegn til at forsvinde. Den giver et udtryk af en frisk og strålende hud. Den er rig på aktive ingredienser og reducerer rynker. Den lysner huden og holder derfor din hud frisk og lækker til dagens gøremål! Du kan vælge mellem 3 nuancer: 01 Light Beige, 02 Natural Beige, 03 Golden Beige.

Rice Powder fra PAESE Efter vores mening er rice powder den største stjerne, når det kommer til perfekt makeup, fordi det bliver helt usynligt efter påføring – og det garanterer en langvarig, mat effekt. Det absorberer overskydende talg og kan bruges som en fixer eller en matterende makeup-primer. Anbefalet af professionelle og ofte brugt under photoshoots.

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi meget glade for. Vi håber du er blevet lidt klogere på boksens indhold, og hvilke egenskaber produkterne har. Husk at du altid kan kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har nogle spørgsmål 😄

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar