Nytårstanker

New year, new me! Eller hvad?
Kalenderen er startet på et friskt, nyt år, hvilket som regel betyder, at fitnesscentrene bliver travle, og at folk ihærdigt smider flere grøntsager i indkøbskurven. Nytårsforsæt kommer i mange former og ambitionsniveauer, men hvor ofte holder de egentlig?

Hele idéen med et nytårsforsæt er jo sådan set ret fin, men hvis man er blandt de mange, som får sat ambitionerne en anelse for højt og ender med at give op, så kan det næsten gå hen og føles som et nederlag. Og hvem har lyst til at starte året sådan? Det har vi i hvert fald ikke!

Men samtidig er der jo noget motiverende over muligheden for at vaske tavlen helt ren og starte på en frisk – og det er uanset, om man har planer om kostændringer, mindre skærmtid eller at starte til crossfit. Derfor har vi overvejet, hvordan man bedst undgår, at gode ambitioner ender som et mislykket nytårsforsæt.

Nytårsforsæt med PYT-tilladelse

Hvis man springer ud i et ‘klassisk’ nytårsforsæt, skal man tillade sig selv at sige “pyt” og ændre sit mål hen ad vejen. Det skal selvfølgelig ikke gå hen og blive en sovepude, men det er trods alt bedre at nedjustere sit ambitionsniveau undervejs, end slet ikke at gennemføre.

Drop begrænsningerne – udskyd dit nye jeg til marts!

Et nytårsforsæt er begrænset til at starte i januar, men lad os være ærlige – januar er ikke den mest motiverende måned at finde den bedste udgave af sig selv frem. Det er koldt og mørkt, og man skal spare oven på julegaveindkøbene.
Derfor foreslår vi: Udskyd nytårsforsættet til marts – et martsforsæt!
Marts er første officielle forårsmåned og nyt liv blomstrer frem fra jorden – altså er det den perfekte tid for dig også at blomstre!

New year, same me

Nytårsforsæt burde vel egentlig bare være mere abstrakte? Som at starte året med at se indad og finde alt det, som man er glad for ved sig selv. Det virker umiddelbart som et godt sted at starte et nyt år. Vær dig selv og vær glad – det kan ikke tælles, vejes eller på anden måde måles, og derfor kan det heller ikke mislykkes helt.

Emma

Emma

Medejer og kommunikationsansvarlig
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *