Oktober boksen ´Better at Night´

Oktober boksen ´Better at Night´ har en værdi af 1.196 kr. og indeholder hele 5 Full size produkter, og hvis du endnu ikke er en del af Ladybox-familien, så kan du tilmelde dig her, og så får du en GRATIS velkomstgave til en værdi af 489 kr. Det betyder altså, at du som nyt medlem modtager en boks til en værdi af 1.686 kr. og din pris er kun 199 kr. Oktober boksen sælges t.o.m d. 12/11/22.🧡

I ‘Better at Night’ boksen vil du finde lækre produkter fra brands såsom Iroha Nature, Zöe Ayla, GLYNT, GLOV og Symbiosis London. Herunder en modtager du en nat-ansigtsmaske, hårbørste, en luksuriøs hårkur, cleansing pads og en lækker håndcreme. Alt sammen med det formål at give dig en luksuriøs hår- og hudforkælelse. ✨

Boksens ansigtsprodukter

Sleeping Face Mask fra Iroha Nature

En lækker nat-ansigtsmaske, som er nærende og helt perfekt til at genopbygge hudens tekstur. Masken er lavet på cannabisfrøolie, som er ekstra nærende og beskyttende. Hampefrøolie har et naturligt højt indhold af Omega 3 og 6, som forsyner huden med antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber. Det vil sige, at olien er god til at sikre en gennemfugtet og smidig hud, der ikke føles tør og kløende. Masken indeholder også C-vitamin og vitamin B5, der virker som en naturlig antioxidant mod aldring, forbedrer hudens lysstyrke og tekstur, samt beroliger irriteret hud. Masken indeholder ikke allergener og er 100% vegansk. Lad masken gøre arbejdet for dig imens du sover!

Natural Cleansing Pads fra GLOV

Undgå overforbrug af vatrondeller og brug disse 100% biologisk nedbrydeligt cellulose pads. Rens ansigtet på en naturlig måde ved hjælp af vand eller din foretrukne makeupfjerner. Disse pads fjerner blidt død hud, og giver dig en følelse af en lækker renset hud. Du kan bruge disse pads til at fjerne makeup, rense din hud og til at fjerne dine ansigtsmasker effektivt.

Boksens hårprodukter

TRIJUVEN© Smoothing Water fra GLYNT

Gør dit hår lækkert på blot 10 sekunder! Ja, du læste rigtigt. Giv dit hår en effektiv og meget hurtig pleje med denne hårkur på blot 10 sekunder. Hårkuren består af mange gode ingredienser, som tilføre den gode egenskaber. Den indeholder blandt andet ´Myristyl Alcohol´, som er med til at give hårkuren en blid skummende effekt og gør kuren blødgørende. Du modtager altså en hurtig og effektiv plejebehandling til dit hår, som giver håret en strålende glans, en silkeblød fornemmelse og en lækker smidighed. Hårkuren forsegler hårstrået og sikrer en synlig anti-frizz effekt.

Fiber Hair Brush fra Zöe Ayla

Giv dit hår ren kærlighed og undgå at slide på dit hår med denne lækre og skånsomme hårbørste. Børsten er vegansk og den ligger godt i hånden. Den er bæredygtig, smidig i bevægelsen og kan bruges til alle hårtyper. Den består af naturlige materialer fra hvedefibre, og har med sin halvbuede form et ergonomisk design. Børsten er designet til at fjerne sammenfiltringer og knuder i håret. Med dens coatede børstehår kan du se frem til en massage af hovedbunden og dit hår efterlades skinnende og sundt!

Boksens hånd produkt

Radiance Enhancing Hand Spa Treatment fra Symbiosis London

Oplev en tiltrængt og luksuriøs håndpleje med denne lækre håndcreme. Den er beriget med rose og mælkesyre. Rose arbejder med at fjerne døde hudceller og urenheder for at give dig en blød, frisk og mere ungdommelig hud. Den hjælper med at oplyse din hud, blødgøre dine ekstra tørre områder og booster hudens udstråling. Mælkesyren i formlen har til formål at lysne pigmentering og nærer din hud ekstra godt igennem. Håndcremen arbejder effektivt mod tør hud, så du vil opleve smørbløde og glatte hænder. Oplev at få smuk, frisk og blød hud på dine hænder til de kolde måneder, hvor hænderne har en tendens til at blive særligt tørre. 

oktober personalisering

Månedens Personalisering

Vi i Ladybox vil gerne give en mere personaliseret oplevelse, og derfor får du som Ladybox medlem muligheden for, at have indflydelse på din månedlige boks. Til oktober boksen fik alle medlemmer muligheden for at vælge hvilken emballage, som de ville modtage deres produkter i. Mange af vores medlemmer har nemlig efterspurgt en specifik type af emballage, og derfor fik de nu muligheden for at vælge selv. Valget stod mellem hele 3 typer af emballage, vores ´klassiske´ skuffe-boks, marmor boksen med låg og en mulepose.

Læs mere om vores personalisering her.

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi meget glade for. Vi håber du er blevet lidt klogere på Oktober boksens indhold, og husk at du altid kan kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har nogle spørgsmål 😄

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar