Bæredygtighed

Tanke bag samarbejder

Hos Ladybox er vi ikke drevet af bestemte ideologier eller en politisk dagsorden. Til gengæld tror vi på vigtigheden i at bidrage til et større fællesskab og have social ansvarlighed i tankerne hver dag. Det handler både om den daglige drift og i samarbejde med eksterne partnere.

Det betyder, at der altid er fokus på at indgå samarbejder med virksomheder, der på den ene eller anden vis har sat social ansvarlighed, såsom økologi, bæredygtighed, FN’s verdensmål eller lignende, på dagsordenen. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere virksomheder som Zenz Organic, Ecooking og Madara Organic i Ladyboxen. 

I alle bokse vil du kunne finde en fysisk flyer, hvor du kan læse om produkterne i boksen. Disse er FSC mærket, som betyder, at de er produceret af papir lavet af træ fra en FSC-skov. I en FSC skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, samtidig med, at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Vi arbejder hele tiden på at kunne forbedre vores klimaaftryk, og søger altid efter den mest bæredygtige løsning. Det gælder både med produkter, printet materiale, produktion af æsker mv.