Presse & Medier

(…) Og denne gang er det et kendt ansigt, de har fået med i biksen. Af det offentlige virksomhedsregister fremgår det, at sangeren Medina 30. juni købte sig ind i firmaet (…)

   Ekstra Bladet – Juli 2022

Det var spændende at høre Camilla og Camillas tilgang til at rette op på ikke bare den feedback de fik i Løvens Hule, men i højere grad om de mange tiltag de har lavet siden de fik investorer ombord, der har gjort Lady Box meget mere succesfuld (…)

   Kontrolleret Kaos Podcast – Marts 2022

Denmark, this one’s for you. The Lady Box targets women in their thirties and forties, who often have a busy life and take care of a family. For a membership fee of DKK 199 per month, you’ll receive at least six products. The Lady Box is your monthly reminder to focus on yourself, with carefully selected products for face, body and hair all intended to pamper. You deserve it (..)

    VOGUE Scandinavia – 9. Oktober 2021

Den danske startup Ladybox, der sælger kasser med skønhedsprodukter på abonnement, runder snart et vigtig milepæl – i hvert fald i stifternes øjne. Den 24. september er det nemlig præcis to år siden, at holdet bag virksomheden stod foran investorerne i tv-programmet Løvens Hule og fik at vide af serieiværksætter Jesper Buch, at Ladybox ville gå konkurs inden der var gået to år.

Camilla Paulsen, Camilla Bilgrav og Christina Bilgrav forlod således programmet uden investeringer, men det slog dem ikke ud – tværtimod (…)

   Finans – 16. september 2021

De gik efter deres drøm og skabte Ladybox, som hver måned bliver sendt hjem til deres mange medlemmer. Boksen indeholder 5-7 produkter som typisk er plejeprodukter, makeup, accessories og snacks. Indeholdet varierer naturligvis fra måned til måned (…)

   YouTube.com  –  Oktober 2020

Camilla Paulsen fik en idé under sydens sol i Malaga sammen med 4 veninder. De 2 holdte ved og sammen har Camilla og hendes to co-founders opnået succes med deres livstilsboks: Ladybox. Idéen var først at skabe en forkælelsesboks til kvinder med (…)

  Iværksætterhistorier.dk  –  Juli 2020

De gik efter deres drøm og skabte Ladybox, som hver måned bliver sendt hjem til deres mange medlemmer. Boksen indeholder 5-7 produkter som typisk er plejeprodukter, makeup, accessories og snacks. Indeholdet varierer naturligvis fra måned til måned (…)

   denperfektemor.dk  –  Januar 2020

ABONNEMENTSBOKSE. Ideen om, at sælge abonnementer på en månedlig forkælelsesboks til kvinder, blev født på en ferie sidste år. Nu har Nicoline, Camilla og tvillingerne Camilla og Christinas firma Ladybox (…)

   Minby.dk  –  August 2019

Ladybox har endnu ikke solgt deres livsstilsbokse i et år, men de har allerede masser af fart på. De 3 kvinder bag abonnementsboksen hedder Camilla Paulsen, Camilla Bilgrav og Christina Bilgrav og de har store ambitioner. De forventer at afslutte året med (…)

   Iværksætterhistorier.dk  –  November 2019

I denne episode taler vi med Christina Bilgrav, Co-founder af startup virksomheden Ladybox, som er et abonnement baseret platform med en ultimativ drøm om at forkæle kvinder med skønne produkter inden for pleje, skønhed, accessories og snacks (…)

  Danish Startup Group – Oktober 2019