Udsolgt

Out n’ About boksen

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og vi glæder os! Men selvom sommeren er længe ventet, så kan skiftet i vejret ofte give udfordringer for din hud med mere tørhed og irritation. Vi har derfor sammensat månedens boks, således at den giver din hud optimal pleje, så du med god samvittighed kan komme ud og nyde det gode vejr.

‘Out n’ About’ har en værdi af 858 kr. inkl velkomstgave 

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Out n’ About’ boksen vil du finde lækre produkter fra Jorgobé, Youth Lab, SKØN,  Doucce, Antonio Axu og Läkerol, herunder en afbalancerende serum og ansigtsolie, en eyeliner der fremhæver dine øjne, en let tørshampoo, blemish dots der bekæmper bumser og hudorme samt en snack med jordbær/lime og fersken smag.

Antonio Axu

Light Dry Shampoo

Mere sol og varme betyder ofte mere hårvask for at undgå fedtet hår – men med denne tørshampoo fra Antonio Axu, kan du nu springe hårvasken over og bevarer et smukt og rent look selv på de varmeste sommerdage. Tørshampooen absorberer overskydende olier, urenheder og produktrester, og efterlader dit hår rent og stilfuldt. Sprayen giver desuden dine hårrødder et løft, som giver en ekstra volumen til dit hår. Simpelthen et must-have i de varme solskinsmåneder, der går os imøde.

Jorgobé

Niacinamide Serum

YAY vi kan komme ud igen! Og hvad betyder det? Det betyder, at vi skal vise vores kønne og velplejede ansigter frem. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med, og derfor finder du en niacinamide serum fra Jorgobé i ‘Out n’ About’ boksen. Denne serum genskaber hudens naturlige balance, og den høje koncentration af niacinamide reducerer urenheder, samt giver en friskere, mere ensartet hudtone. Niacinamide er en vidunderingrediens til huden, og er derfor noget du med fordel kan holde øje med næste gang, du skal ud og investere i hudplejeprodukter!

Anvendes morgen og aften på ren hud, inden du påfører ansigtscreme. 100% Vegansk.

Youth Lab

Blemish Dots

Hvis der er noget, der er irriterende, så er det bumser, som har det med at komme på de mest uheldige tidspunkter. Og nu hvor du skal ud og vise vores ansigter frem igen, så er det vigtigt, at vi kommer de uforklarlige urenheder til livs! Blemish dots bekæmper bumser og hudorme, samt virker beroligende og beskyttende på huden – og du kan derfor sige pænt farvel til urenhederne!

Påføres direkte på huden på det ønskede område. Lad sidde i mindst 8 timer.

SKØN

Nourishing Face Oil

Ansigtsolie er et vidundermiddel til huden og denne præbiotisk olie fra SKØN indeholder planteekstrakter, som afbalancerer din hud. Du kan både bruge olien alene og sammen med din sædvanlige ansigtscreme. Hvis du døjer med urenheder, så er ansigtsolie måske ikke det første, du tænker er løsningen på dine hudproblemer, men anvender du den rette olie som denne Nourishing Face Oil, så kan du med ro i sindet anvende den uden mistanke om, at urenhederne følger med. Olien tilstopper nemlig ikke dine porer og kan derfor med fordel anvendes, hvis du har tendens til fedtet eller uren hud.

 

Olien er drøj i brug – brug derfor kun få dråber.

Doucce

Fierce and Fine Graphic Pen

Når ansigtsplejen er på plads, er det tid til at finde den rette makeup frem, så du kan lave et lækkert finish på dit look! Med denne dybt pigmenterede og vandtætte eyeliner fra Doucce, kan du for alvor få fremhævet dine smukke øjne. Formen giver dig mulighed for at lave både en fin tynd linje og tyk linje afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker. Med formlen er den let at påføre og tværes ikke ud – perfekt til at undgå ‘panda’ looket, som øjenmakeup ofte bliver til i varmt vejr og regnvejr.

Läkerol

YUP Strawberry Lime & Sour Peach

Vi har glædet os til at introducere endnu en ny YUP variant – nemlig med smag af Strawberry Lime & Sour Peach! Denne variant er en mix af sukkerfrie pastiller med smag af syrlig fersken, jorbær og lime! Den perfekte snack til at tage med i tasken til at snacke på, om det er i bilen, toget, på arbejde eller bare derhjemme.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt