'Ready to Show Off' boksen

Sidste efterårsmåned er i gang, og Julens arrangementer center lige om hjørnet. Julefrokoster, fester og hygge med familie og venner er endelig muligt igen, og derfor vil vi med denne boks gøre dig klar til at vise dine bedste sider frem med en blanding skøn hudpleje og fantastisk make-up til ansigtet!

‘Ready to Show Off’ har en værdi af 971 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Ready to Show Off’ boksen vil du finde lækre produkter fra Rønsbøl, Löwengrip, Figs & Rouge, Lantz Copenhagen, PAESE & Nutisal, herunder en innovativ ansigtscreme til vinteren og en eyelash og brow serum, der får dine vipper og bryn til at se uimodståelige ud!

Lantz Copenhagen

Pro Eyelash & Brow Serum

Der er intet som lange fyldige øjenvipper og smukke bryn! Dine bryn og øjne er med til at definerer dit ansigt, og med dette øjenvippe- og brynserum fra Lantz Copenhagen kan dine ønskebryn og vippedrømme blive til virkelighed. Det er et helt naturlig serum, som hjælper dine øjenvipper og/eller bryn med at vokse hurtigere, blive fyldigere og stærkere – simpelthen et mirakelmiddel vi har ventet på! 

Anvend langs den øverste vippe-linje og ovenover brynet 2 gange dagligt for bedste resultat. Serummet bør påføres om aftenen inden sengetid, og resultater kan ses indenfor 3-8 uger. 

Figs & Rouge

Blush Pink Velvet Cream

Uren hud eller forstørrede porer i ansigtet, kender de fleste af os til – er huden så ovenikøbet også tør, som her i efteråret, så er det bare ikke lige så sjovt at vise sig frem. Men vi har løsningen til dig her! Blush Pink Velvet Cream er nemlig en innovativ porereducerende creme med en genopfyldende og fugtgivende mat effekt. Med vitamin A, C & E hjælper cremen med at genoprette naturlig udstråling. Den indeholder salicylsyre, der hjælper mod tilstoppede porer, samt hyaluronsyre der genopretter fugtniveauet i din hud.

Anvendes i T-Zonen og på områder med forstørrede porer, inden du eventuelt påfører makeup.

Löwengrip

Instant Glow Cleansing Foam

En skøn udstråling kræver god hudpleje! Og her er bl.a. din renserutine vigtigt i vejen til smuk hud. Snavs, makeup rester, overskydende olie, forurening og døde hudceller, skal nemlig renses væk, så huden ikke bliver irriteret, ujævn eller bryder ud. I boksen finder du derfor en resenskum fra Löwengrip, som er beriget med niacinamid, der øger hudens kollagenproduktion og derved er med til at give en mere glat og jævn hud. Den forbedrer mikrocirkulationen i huden, hvilket bidrager til en mere frisk og strålende glød.

Påfør i ansigtet og massér rundt i cirkulære bevægelser. Vask af med vand og afslut med creme. Kan anvendes både morgen og aften.

PAESE

Brow Styling Soap

Når du får fyldigere og stærkere bryn med vippe- & brynserummet, så skal de selvfølgelig også formes og defineres, som du vil have dem! Det er lige præcis, hvad du kan med Browstory. Browstory fra PAESE er et innovativt produkt med basilikumrodsekstrakt til øjenbryn, der øger øjenbrynenes volumen og hjælper med at definere dem, så de holder hele dagen. Du kan så style dine bryn, præcis som du vil! 

Påfør produktet på en børste/spoolie og glat brynene opad for at give den ønskede form.

Rønsbøl

Lip Balm

Dine læber skal selvfølgelig ikke glemmes! Tørrer og sprukne læber er en af de typiske reaktioner på det koldere vejr – og derfor er det vigtigt at pleje dem godt, inden vi går vinteren i møde. Vi har derfor puttet et super effektivt og plejende lip balm i ‘Ready to Show Off’. Den giver en masse fugt og på grund af den lette konsistens, er den også god at bruge som base under læbestift. Den er perfekt at have med i lommen eller tasken, så dine læber kan få pleje, når de har brug for det. 

Anvendes efter behov og kan med fordel også bruges på tørre og flossede neglebånd.

Nutisal

Maple Syrup & Sea Salt

Nutisals lækre nye varianter er et hit hos os! Og vi er sikre på, at du også bliver helt vild med dem. Du modtager i denne måneds boks tørristede mandler, cashews og peanuts med smagen af sød ahornsirup og havsalt. Denne variant er især til dig, som har en lille sød tand og elsker nødder. Snack på dem på kontoret, derhjemme eller på farten – de er gode overalt!

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt