Sådan kan du bruge highlighter

Highlighter giver din hud et smukt og lysende look, ved at fremhæve dine ønskede områder enten i ansigtet eller på kroppen. Uanset alder eller hudtype, kan du altså shine lidt ekstra til de festlige begivenheder, eller de kedelige og regnfulde dage, hvor man bare trænger til lidt mere shine.

I dette indlæg gør vi dig lidt klogere på highlighterens egenskaber og hvordan du bedst muligt udvælger den rigtige tone til din hudtone.

Hvad er highlighter, og hvad gør det? 

Highlighter er et kosmetisk produkt, der er lysreflekterende. Highlighter kan fremhæve og lysne huden lige der, hvor man gerne vil fremhæve sine ansigtstræk eller bare gerne vil give lidt shine. Man kan påføre sin highlighter i ansigtet eller på andre dele af kroppen. 

Highlighter findes i flydende, creme- og pulverform, og giver huden en lysere og mere skinnende effekt, samt en glød som får dine ønskede områder til at se mere fremtrædende ud. 

 

Hvis du døjer med en sløv eller aldrende hud, kan highlighter også vække din hud til livs igen og fremhæve dine ansigtstræk på en naturlig og frisk måde. Mange forbinder dog highlighter med at det kun er beregnet til at se skinnende eller glitrende ud, men det bringer faktisk et let og elegant lys til et område, som man bare ønsker at fremhæve lidt.

Hvor kan man påføre sin highlighter?

Da highlighter er et lysreflekterende produkt, skal man påføre highlighteren alle de steder, hvor lyset rammer, så det fremhæver de områder du ønsker. 

Man skal selvfølgelig være påpasselig med at påføre for meget, så man ikke ender med at lyse for meget op.

Du kan påføre din highlighter oven på dine kindben, på næseryggen, på brynbenet (lige under øjenbrynet) eller i øjenkrogen for at lysne dine øjne mere op. Derudover kan man også påføre highlighter på amorbuen (buen på overlæben) eller på midten af hagen, her kan vi varmt anbefale Lift & Highlight 001 Nude fra GOSH Copenhagen, som er god til mindre områder og nem at have med i tasken. Den er med i månedens boks `Sun Is Out`, som du kan finde her.

 

Hvis du ønsker på andre steder af kroppen, kan du påføre på dine kraveben og skuldre, det kan give et flot look, hvis du har en åben bluse på.

Hvilken farve highlighter skal man vælge?

Hvis du er en sølv-pige og dermed bærer sølvsmykker, så er en tommelfingerregel at man kan gå efter de kolde toner. Er du derimod mere til guldsmykker, kan du gå efter mere gyldne toner. 

Har du en mørk hudtone, kan det anbefales at gå efter en highlighter med guld- eller bronzeshimmer. 

Har du en medium og en mere olivenfarvet hudtone, vil en highlighter med en gylden og ferskenfarvet tone passe rigtig godt. Hvis du har en mere skandinavisk lys hudtone, så vil en highlighter med kolde lyserøde toner eller sølvshimmer være at foretrække. Men vi mener egentlig man bør eksperimentere lidt med forskellige nuancer og toner, for at finde den helt rigtige til ligenetop din hudtone.

 

Tænk også over hvilken hudtype du har, da en pudder-highlighter muligvis ikke virker lige så godt på en tør hudtype, men derimod vil én med en fedtet hud få glæde af dens matterende effekt på huden. Er du i tvivl om din hudtype, så læs med her.

Highlighter kan mange ting, og man kan pifte ethvert makeup-look op med lidt “shine effekt”. Hvis du bare eksperimenterer lidt med highlighter i forskellige farver og nuancer, kan du hurtigt og nemt finde frem til lige det look du foretrækker. Du kan her finde vores udvalg af highlighter og øjenskygger, som du nemt kan tilkøbe til din næste boks og lave de flotteste sommer-looks!

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Highlighters

Ladybox anbefaler 3 produkter

Creamy highlighter Fame, Laritzy

Fremhæv dine smukke træk ved hjælp af denne lette highlighter, som er skabt til alle hudtyper. Smelter ind i din hud og giver en flot glans.

Wonderstick Highlighter, PAESE

Wonder sticken er perfekt til at fremhæve kindben, næsebro, amorbue og øjenkrogen. Perfekt til alle hudtyper, og let at påføre. 

Lumi Drops Bronze Highlighter, GOSH CPH

En flydende highlighter i en bronzefarve, som fremhæver og lysner din hud. Brug på næseryggen, spidsen af hagen eller kindbenene.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar