Salget starter om en uge! 5 grunde til at købe en LADYBOX

22. november 2018

Vi er næsten klar til at lancere den første LADYBOX, og vi glæder os helt enormt meget til at dele den med jer. Vi kan kun tro og håbe på, at I vil tage godt imod den, og vil elske den lige så meget som vi gør!

Vi håber derfor, at du er klar til at blive en af de første LADYBOX ejere, da vi lige straks er klar med vores første box, nemlig: Decemberboxen.

Er du alligevel ikke helt overbevist, har vi her 5 gode grunde til, at du naturligvis skal være ejer af en LADYBOX:

  1. 29% af jer svarede i vores spørgeskema, at I allerede er gode til at forkæle jer selv under jeres menstruation, men 33% af jer ville alligevel ønske, at I var bedre til det. Med en LADYBOX hjælper vi jer med den del, og sørger for, at I får ekstra pleje på den tid af måneden!
  2. 50% af jer svarede i vores spørgeskema, at I har cravings under jeres menstruation, og at I forkæler jer selv med slik, chokolade eller chips. I den første box får du både Läkerol og Center chokolade med, så du kan stille dine cravings!
  3. 50% af jer svarede desuden også, at I døjer med uren hud, når jeres menstruation melder sin ankomst. Derfor kan du i den første box også finde to ansigtsmasker, som du kan forkæle dig selv og din hud med!
  4. Konceptet opstod oprindeligt ud fra idéen om, at der skulle være forkælelse til den tid på måneden, men i virkeligheden fortjener alle kvinder forkælelse – om de får deres menstruation eller ej! Derfor kan du tilkøbe bind og tamponer, hvis du vil have boxen op til din menstruation – men ønsker du blot forkælelse, undlader du bare at tilføje disse, og køber i stedet blot boxen.
  5. Vi stræber benhårdt efter, at boxen selvfølgelig indeholder produkter, som I elsker, men også produkter, som I kan bruge! Så vi give jer en lækker ansigtsmaske, som vi ved at I får brugt – men ingen grøn øjenskygge, som måske ikke lige matcher alles stil.

Så hvis I var i tvivl om, hvorvidt I skulle være en af de første ejere af en LADYBOX, så håber vi nu, at I er mere end klar til at modtage den første box!

Salget starter i næste uge, og boxene bliver solgt efter først til mølle princippet. Stay tuned!

Ladyhugs from LADYBOX

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *