Ladyboxen Danish Heroes

Kan bestilles mellem 13. februar og 12. marts

Hair Protection Oil

Scandinavian Biolabs

Giv håret lidt ekstra kærlighed her i den kolde tid med denne hårolie, der giver ekstra fugt til håret med sin nærende formel, og beskytter derudover mod varmeskader, så du kan style håret uden at være bekymret. Den giver næring til tørre hårstrå, og forebygger og reparerer beskadigede spidser. Olien er formuleret med naturlige og effektive kvalitetsingredienser, der alle er 100% veganske, og den er ligeledes silikone- og parfumefri.

Amazing Body Lotion

Danish Skincare

Amazing Body Lotion giver fugt, pleje og indeholder beroligende ingredienser til din hud, så du slipper for kedelig og tør hud. Derudover indeholder den niacinamide, der reparerer og genopbygger huden, og ligeledes er kraftig anti-aging. Den absorberes hurtigt, så du hurtigt kan komme i tøjet efter påførelse. Da cremen er uden parfume, er den også god at bruge efter barbering, da huden der ofte er mere sart.

Grand Danois Mascara

Sandstone

Få maksimum volumen og længde med denne mascara! Den er nem at opbygge fra rod til spids, og omfavner hver vippe, som giver en intens voluminøs effekt uden at klumpe. Mascaraen er beriget med castor olie, som plejer og styrker dine vipper, og fremmer vippernes vækst. Den er desuden uden parfume, vegansk og allergi-certificeret. Så har du sensitive øjne, er denne mascara også perfekt.

Squalane Hand Cream

Jorgobé

Håndcremen giver dine hænder en effektiv og nærende pleje, som især er nødvendig i disse kolde måneder. Den indeholder plantebaseret squalan, panthenol (vitamin B5) og organisk glycerin, der forbedrer hudens fugtbalance og gør dine hænder silkebløde. Håndcremen absorberer hurtigt, samtidig med at den sikrer en langvarig fugt og beskyttelse og genopretter hudens naturlige smidighed.

Alt i en Renseolie

Pudderdåserne

Alt i en Renseolien fjerner effektivt og skånsomt alle former for makeup og snavs uden at udtørre huden. Den er bl.a. beriget med glycerin, der holder på fugtbalancen i huden. Derudover indeholder den plejende ingredienser, der beskytter hudbarrieren. Kan bruges i både ansigt og på kroppen, og passer til alle hudtyper. Den kan sågar bruges til at rense øjenmakeup af fra øjnene, da den er så mild, så den kan bruges på selv de mest sensitive øjne.

bestil boksen

Bliv medlem og få Danish Heroes boksen

Værdi: 857 kr. – Din pris: 199 kr. (inkl. fragt)

*Begrænset antal