Sendes frem til den 12. februar 2022

'Deserved Wellness' boksen

Nu har vi trykket på reset-knappen, og step 1 er at sætte dig selv først. Det betyder mere forkælelse og mere mig-tid på dagsordenen. Derfor starter vi året med en 100% wellness boks fyldt med produkter af høj kvalitet, som passer perfekt til en kold måned. Nu har vi lanceret den ultimative wellness Ladybox, som udelukkende har fokus på at give dig en masse selvforkælelse og gøre din start på året lidt mere afslappende.

‘Deserved Wellness’ har en værdi af 891 kr. ❤️ (1.260 kr. inkl. velkomstgave)

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Deserved Wellness’ boksen vil du finde lækre produkter fra Cossy, WE Clinic, Symbiosis, Ziaja & Iroha Nature, herunder en luksuriøs ansigtsmaske, en Gua Sha grøn sten til dejlig ansigtsmassage, en lækker Lip Scrub, samt en fantastisk hår- & håndmaske. Alt sammen med det formål, at give dig den bedste følelse af afslapning og Wellness, som du fortjener.

Symbiosis

Revitalising Sugar Lip Scrub

Med den her lækre Lip Scrub, eksfolieres læberne blidt og overfladen poleres, grundet de små mikrokrystaller af sukker, som scrubben indeholder. Den giver dine læber en øjeblikkelig naturlig glød og en dejlig blødhed, samtidig beskytter den læberne godt. Efterhånden som du får masseret scrubben rundt på dine læber, bliver den forvandlet til en lækker maske, som tilfører læberne en masse god fugt. 

Massér scrubben rundt på dine læber, lad den sidde i 1-2 minutter og skyl den af efterfølgende. Brug evt. en tandbørste til at påføre scrubben, for en bedre effekt.

Cossy

A-Vitamin Night Face Mask

Den perfekte forkælelse inden sengetid! Den her ansigtsmaske indeholder A-vitamin, og den bliver en game-changer i din aften hudplejerutine. Den beroligende maske virker opstrammende, og er med til at forebygge rynker. Samtidig er den med til at mindske porer, beskytte mod UV-skader og modvirker dehydrering af huden. Ansigtsmasken er det perfekte boost, særligt i denne kolde tid, hvor huden har brug for fugt. Tilføj ansigtsmasken til din aften rutine, og mærk hvordan din hud vil elske dig for det!

Påfør masken i ansigtet 5-10 min. inden du påfører andre produkter inden du går i seng.

Ziaja

Concentrated Smoothing Hair Mask​

Masker, masker, masker! Vi elsker dem og selvfølgelig også denne Concentrated Smoothing Hair Mask. Masker er indbegrebet af wellness, og denne hårmaske giver den optimale pleje og næring til dit hår. Den er perfekt at bruge, hvis du ønsker et mere sundt udseende, eller hvis du føler, at dit hår ser lidt træt og slidt ud. Hårmasken indeholder ekstrakt fra argan og tsubaki olier, som hjælper med hårregnering af beskadiget hår. Olierne giver en termisk beskyttende effekt, så dit hår ikke udtørres ved brug af glattejern, hårtørrer eller lignende. Masken giver dit hår et boost af volumen og en perfekt glans.

Hårmasken påføres i fugtigt/vådt hår, og skal sidde i 3-5 minutter, og skylles ud derefter.

Iroha Nature

Hemp Cannabis Hand Mask​

Nu det er wellness-tid, så skal du selvfølgelig have en maske til! Specielt vores hænder har godt af lidt ekstra forkælelse og pleje ovenpå al den kulde og håndsprit, vi har udsat dem for. Den her lækre veganske håndmaske indeholder cannabisfrøolie, som nærer og reparerer særligt dine håndflader samt aloe vera ekstrakt, som øger og bevarer hydrering i huden og virker anti-inflammatorisk. Ginseng stimulerer dannelsen af kollagen og forhindrer aldringstegn. Alt sammen med til at bekæmpe tørre, sprukne og sarte hænder – det er altså et Must-have i den her tid!

Put dine nyvaskede hænder i handskerne, og hav dem på i 15-20 min. Massér gerne den overskydende serum ind i huden, efter du har taget handskerne af for effektiv pleje.

WE Clinic

Gua Sha sten af grøn Jade

Brug dette fantastiske skønhedsredskab i din daglige hudplejerutine, for at fremme din naturlige glød i huden. Ved daglig brug af denne sten, øger du elasticiteten i huden, og er med til at reducere aldringstegn og mindske rander/poser under øjnene. Stenen giver en dybdegående massage, som øger blodcirkulationen og reducerer affaldsstoffer i huden. Et skønt redskab, som du med fordel kan anvende i din daglige hudplejerutine, for at fjerne spændinger i ansigtet, halsen, kæben og nakken.

Lav blide skrabe bevægelser i ansigtet, brug evt. en fugtgivende olie eller serum sammen med, for at stenen kan glide lettere over huden og give en mere effektiv pleje af huden.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt