Ladyboxen Feels Like Summer

Kan bestilles mellem 13. maj og 12. juni

After Sun+Bio-cellulose Face Mask

Skimono

En innovativ bio-cellulose ansigtsmaske med beroligende serum, der indeholder Aloe Vera, agurk og Edelweiss plante. Den køler og opfrisker huden, samt reparerer og beskytter tør og beskadiget hud.

Healthy Aging Moisture Boost

BAK Skincare

En effektiv probiotisk Moisture Boost, der nærer i dybden og er klinisk bevist til at kunne mindske rynker og pigmentpletter, samt forbedre hudens glød. Den arbejder aktivt med din hud på at reducere rynker omkring øjnene, øge hudens fugtighed og styrke hudens barrierefunktion.

Sun Protection Body Cream

Dr Botanicals

En dejlig Body Cream med solfaktor 30 der hjælper med at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler samt giver en nærende base for smidig og blød hud gennem brug af sød mandelolie. Den har en kombination af mineralfiltre og kemiske filtre, som beskytter mod det brede solspektrum, UVB-stråling, blåt lys og mod infrarødt lys.

Foot Scrub

Pure & Care

En dejlig foot scrub, der giver ekstra pleje til tørre og sprukne fødder. En let peeling af dine fødder, som indeholder knuste nøddeskaller, der peeler huden samt shea butter og glycerin, der tilfører huden masser af fugt. Fodscrubben efterlader dine fødder silkebløde.

Lip Oil

GOSH Copenhagen

Denne læbeolie er en kombination af en lip gloss og en læbepomade. Lip Oil i farven 005 Cherry Blossom indeholder olier og vitaminer, der forhindrer læberne i at tørre ud ved at pleje og reparere. Den giver desuden en shiny finish.

bestil boksen

Bliv medlem og få 'Feels Like Summer' boksen

Værdi: 1.194 kr. – Din pris: 199 kr. (inkl. fragt)

*Begrænset antal