Ladyboxen Founders Favourites

Kan bestilles mellem 13. marts og 12. april

Amazing Body Wash

Danish Skincare

Slip helt for snavs, svedlugt og udtørret hud! En mild body wash, der er helt fri for skrappe, irriterende og skadelige ingredienser. Den kan bruges alle steder på kroppen – også de intime områder. En yderst skånsom og ideel body wash til dig med hudproblemer på kroppen. Produktet er meget drøjt i brug, og der skal derfor ikke meget til, før at huden er renset. Produktet kan bruges hver gang du er i bad og gerne efter træning.

Helen Wrapped Hårklemme

SUI AVA

Let og elegant styling af håret til hverdagen! En sød lille hårklemme fra SUI AVA, som er designet med glatte kanter, så den ikke river eller beskadiger håret. Kan bruges til at pifte hverdagslooket op, men er bestemt også fin til festlige begivenheder.

Dark Circles Relief & Uplift Eye Serum

flânerie

Slip for mørke rander og fine linjer! Dark Circles Relief & Uplift Eye Serum er med til at fugte og genoplive det sarte øjenområde, ved at reducere forekomsten af mørke rander, rynker og fine linjer. En fantastisk lækker serum, der forhindrer nedbrydning af kollagen og booster hudens naturlige antioxidant forsvar. Den beskytter din hud mod frie radikaler og UV-skader, mens den arbejder på at bevare en forfrisket, ungdommelig og glødende hud. En beroligende øjenserum, som trænger dybt ind i huden, fugter intenst. Wupti væk med de mørke og trætte rander under øjnene

Peel Maske

Ecooking

En effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peel masken reducerer linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Derudover booster den kollagenproduktionen og mindsker synligheden af pigmentpletter og urenheder.

Neglelak #2 Du

Tromborg

Neglelakken #2 Du er en beskyttende lak i en hvid nuance, som giver flotte negle. Den giver både glatte, skinnende og ensartede negle. Den har en 3-i-1 teknologi, der giver dig en underlak, farvet lak og overlak i ét produkt. Dækkeevnen kan let opbygges i tynde lag og neglelakken er super langtidsholdbar.

bestil boksen

Bliv medlem og få Founders Favourites boksen

Værdi: 1.190 kr. – Din pris: 199 kr. (inkl. fragt)

*Begrænset antal