Ladyboxen Lioness

Kan bestilles mellem 13. januar og 12. februar

Light Up Anti Spots Serum

oOlution

Et lækkert koncentrat af samlende aktive ingredienser, lige til din hudplejerutine i vinteren. Light Up er en lækker godbid til huden, og giver en nærende og plejende virkning til blandt andet pigmentering i ansigtet, ar og brune pletter. Den er 100% naturlig, og reducerer og forhindrer hyperpigmentering. Light Up tilfører hele 76 økologiske planter til din hud, så du til enhver tid får de næringsstoffer, som din hud har brug for. Serummen er velegnet til alle hudtyper, selv de mest følsomme og så er den 100% vegansk. En serum din hud vil elske dig for at bruge i din hudplejerutine!

Organic Glow Up Face Moisturizer

oOlution

Mød en ægte cocktail af hydrering! En luksuriøs og økologisk fugtighedscreme, som er baseret på aktive ingredienser såsom gulerod, granatæble, grøn te og ingefær. Dens 100% naturlige sammensætning af ingredienser fugter og lysner din hudtone. Huden finder al sin fleksibilitet og sin lyshed med dens i alt 67 aktive ingredienser! Dens flydende og lette tekstur trænger hurtigt ind, og dens delikate frugtagtige duft vil glæde din hud. En vegansk lækkerbisken til din hud, som du bare må prøve!

Brightening Boom Mask

Youth Lab

En opfriskende ansigtsmaske, som genopretter en jævn hudtone og naturlig glød, mens den reducerer hyperpigmentering. Sheet-masken forbedrer kollagen-produktionen og udglatter rynker og fine linjer. Med C-vitamin gives en mere jævn hudtone og indholdet af hyaluron giver intens fugt. Masken lindrer irritation og er skånsom til sensitiv hud. Udover C-vitamin indeholder masken 12 andre vitaminer, som giver et fugt-boost!

Leave-in Repair Cream

Antonio Axu

I en kold tid har du måske allerede mærket, hvordan håret er mere tørt og elektrisk end sædvanligt. Med den her Anti-Frizz creme vil du opleve en silkeblød formel, som er fremstillet helt specielt til at tæmme alle hårtyper – også dem med tendens til krøller og krus. Den indeholder blandt andet silkeaminosyrer og abessinsk olie, som styrker og fugtnærer håret i dybden. Resultatet er et sundt, let og blødt hår med en smuk glans.

Precision Felt Tip Liquid Liner

Estate Cosmetics

Denne ultra fine sort flydende eyeliner leverer lige det makeup look du ønsker! Du vil hverken opleve, at den løber eller bliver tværet ud, da den er både smudgeproof og sweatproof og holder hele dagen. Eyelineren er vegansk, hurtigtørrende og føles let og glidende på øjenlåget, hvilket gør den nem at påføre. Giv dit look et ekstra touch med denne eyeliner!

Repair Microbiome Night Creme

SKØN Skincare

Sig farvel til tør og ødelagt hud, og tilføj den her natcreme til din aftenrutine! Natcremen arbejder målrettet på at øge fugtniveauet i huden, og er derfor den rene luksus til tør hud. Med dens dokumenterede ingredienser booster og forbedrer den din hud, så den bliver blød og smuk. Cremen virker balancerende på hudens microbioma, så din hud fremstår velfugtet. Anti age natcremen forbedrer desuden smidigheden i huden, så huden ser ekstra sund ud!

bestil boksen

Bliv medlem og få Lioness boksen

Værdi: 1.029 kr. – Din pris: 199 kr. (inkl. fragt)

*Begrænset antal