Sendes frem til den 12. januar 2022

'Me-Time Moments' boksen

December er lig med hygge og samvær med venner og familie! Men med de mange arrangementer og sammenkomster, glemmer vi nogle gange at huske os selv. Denne boks sætter derfor fokus på dig, og vigtigheden af at du tager tid til sig selv, så du får overskud og energi til at være der for andre. 

Alle fortjener ‘mig-tid’ og med produkterne i denne boks, vil vi hjælpe dig med at få netop sådanne øjeblikke. 

‘Me-Time Moments’ har en værdi af 1.070 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Me-Time Moments’ boksen vil du finde lækre produkter fra Duff Lashes, SKØN, Antonio Axu, Sasco, PAESE & The Mallows, herunder en luksuriøs dagcreme, en uimodståelig mascara og en fantastisk nærende hårkur, der får dit hår tilbage på sporet i denne kolde tid!

SKØN

Repair Microbiome Day Creme

SMUK HUD – det kan vi lide! Specielt i den kolde vinter, så er noget af det vigtigste i  din hudplejerutine fugt. SKØN har udviklet en helt ny dagcreme med Fensebiome samt jojoba-, solsikke-, abrikos- og vindruekerneolie, der styrker hudens barrierefunktion samt forhindrer dehydrering. Den giver dermed din hud lige, hvad den har brug for i denne kolde tid. Så forkæl dig selv og din hud med dagcremen – din hud efterlades blød, smidig og velfugtet. Den er desuden parfumefri.

Tip: Brug med fordel dagcremen efter brug af ansigtsscrub. 

Duff Lashes

Supreme Lash Mascara

Her har du (måske) verdens bedste mascara, der hverken drysser eller klumper! Den indeholder plejende ingredienser, som gør dine øjenvipper fyldigere og sundere. Du får det bedste fra to verdener, nemlig en kombination af mascara og vippeserum, som altså giver vipperne styrke, pleje og styling samtidig. De smukkeste vipper er resultatet af denne mascara – og det siger vi naturligvis “JA TAK” til!

Antonio Axu

Leave-in Repair Cream

Det er ikke en nyhed, at håret bliver mere tørt i vintermånederne – men vi har hjælpen til dig lige her! Den hårkur fra Antonio Axu indeholder plejende abessinsk olie, der styrker og reparerer dit hår. Hårkuren er derudover fremstillet i en anti-frizz formel, som betyder, at du undgår kruset hår – uanset om det er glat eller krøllet. Så brug kuren og få dine flotte lokker igennem vinteren – dit hår vil elske dig for det 

Hårkuren kan bruges i både tørt og fugtigt hår, og skal ikke skylles ud efterfølgende.

Youth Lab

Candy Scrub & Mask

Denne Candy Scrub & Mask er perfekt til at fjerne døde hudceller og frigive hudens tilstoppede porer uden at irritere huden. Dette er vigtigt for at dine andre hudplejeprodukter kan trænge ordentlig ind. Den efterlader huden glat og blød, og den giver dig samtidig et mere friskt look.

Påfør produktet på fugtet hud i lette cirkulære bevægelser og lad den virke i 5 minutter, hvorefter du fjerner den med lunkent vand. 

PAESE

Beauty Lip Gloss

Flotte skinnende læber – det kan simpelthen noget, og derfor modtager du i denne boks en skøn lip gloss fra PAESE. Partiklerne reflekterer lyset, hvilket får dine læber til at se mere fyldige ud. Lip Glossen klistrer ikke og giver en behagelig følelse på læberne. Med meadowfoam frøolie fugtes og næres læberne. Dertil beskytter den mod UV stråler og har anti-age ingredienser. Simpelthen den perfekte kombi af pleje og forkælelse til dine læber.

Du modtager én af fire farver lip gloss. 

The Mallows

Flaked Salt & Salted Caramel

Vi har været så spændte på at introducere jer for disse fantastiske økologiske gourmet skumfiduser! I får i Me-Time Moments en smagsprøve disse lækkerier – så nyd ‘flaked salt’ med mørk chokolade fra Belgien og knasende stykker maldon havsalt samt ‘salted caramel’ med belgisk mælkechokolade og en blød cremet karamel, med et strejf af salt og til sidst omsluttet af kakao. Mums!

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt