Udsolgt

Udsolgt

'Skin Treats' boksen

Sommeren er over os, og vi kan nu endelig få lov til at smide mundbindene! Din hud har formentlig brug for ekstra pleje efter at have været lukket inde bag mundbindet i så mange måneder. Vi har derfor sammensat månedens boks, med fokus på ansigtet og at pleje huden både inde- og udefra, så du bliver klar til at vise dit kønne ansigt frem igen.

‘Skin Treats’ har en værdi af 608 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Skin Treats’ boksen vil du finde lækre produkter fra GOSH, Floss, Daily Concepts, Ziaja, Pudderdåserne og Wellexir, herunder en fugtgivende creme og ansigtstoner, en serum der giver brynene ekstra fylde, samt brusetabletter der plejer huden indefra.

GOSH

GROWTH Serum Brows

Drømmer du, ligesom os, om flotte fyldige bryn? Så kan din drøm nu blive til virkelighed med denne growth serum fra Gosh til dine bryn. Den stimulerer og styrker den naturlige vækst af øjenbrynshår og får dermed dine bryn til at fremstå fyldigere. Efter 3-4 ugers brug, vil du kunne se fantastiske resultater, og dine bryn vil være naturligt fyldigere og mere tydelige end før.

Påfør serummet 2 gange dagligt, på rene og tørre bryn, med lette strøg på hele brynet. Parfumefri.

Floss.

Lip Advocate

Vi kan endelig smide mundbindene – og hvor har vi glædet os! Det betyder nemlig, at læberne skal vises frem igen. Floss har udviklet denne Lip Advocate, som giver et strejf af koralrød farve, der fremhæver din naturlige læbefarve. Udover at markere dine læber med den smukke koralrøde farve, er indholdet af sheasmør med til at give langvarig fugt, der plejer og blødgør dine læber hele dagen.

Brug den som en læbepomade for at give dine læber ekstra fugt, eller opbyg den koralrøde farve med flere lag. Du kan også bruge den ovenpå din læbestift for at give en smule glans.

Daily Concepts

Soap Sponge Aloe Vera

Denne multifunktionelle sæbesvamp er genial – sæbe på ydersiden og svamp på indersiden. Den eksfolierer og renser skånsomt din hud, samtidig med at den har en plejende effekt. Derudover kan den bruges til både ansigt og krop. Brug den i badet eller på fugtet hud. Opbevar din svamp i en sæbeskål for at beskytte den og lad den tørre før næste brug.

Gør sæbesvampen våd og bevæg den i cirkulære bevægelser til det begynder at skumme. Skyl grundigt af efter brug.

Ziaja

Ansigtstoner

Solen er begyndt at blive stærkere, og derfor er det vigtigt at pleje og rense huden ekstra. Her er ansigtstoneren fra Ziaja perfekt, da den fjerne snavs og makeuprester, samt virker lindrende på huden. Med ekstrakt fra morgenfrue og provitamin B5, fører den huden tilbage til sin normale pH-værdi. Den virker samtidig anti-bakteriel og er god til at bekæmpe tør hud.

Brug den til daglig pleje af ansigt og hals. Alkoholfri.

Pudderdåserne

Alt-i-en creme

Efter rens af huden skal den fugtes igennem. Alt i en cremen fra Pudderdåserne er den ultimative creme til tørhed, inflammation og rødme – ja, faktisk er der ikke meget, denne creme ikke kan. Cremen indeholder alt, hvad huden har brug for, og med indhold af sheasmør, niacinamide og SyriCalm tilfører den huden masser af fugt, pleje og beskyttelse. Den øger desuden hudens elasticitet og reducerer porerne. Cremen kan bruges på både ansigt og krop, og den er ideel til hele familien, da den er parfumefri, allergivenlig, og ligeledes har en god virkning på eksem.

Brug den dagligt både som ansigtscreme, bodylotion, håndcreme, eller hvor end din hud nu har brug for ekstra fugt.

Wellexir

Beauty Collagen Bubbles

Det er vigtigt også at pleje huden indefra. Disse brusetabletter er specielt udviklet til at vedligeholde både hår, hud og negle, og styrker hudens elasticitet med indholdet af kollagen. Kollagen findes naturligt i huden, men forsvinder langsomt med alderen. Med brusetabletterne styrkes hudens normale dannelse af kollagen og holder derved huden fast og smidig, samtidig med at den reducerer fine linjer og rynker. Tabletterne er uden tilsat sukker, men smager skønt af bær – what´s not to like?

Tag 1 brusetablet dagligt i ca. 500 ml vand.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt