'Skintastic' boksen

Det er tid til at friske huden op efter vintermånederne, og genvinde vores naturlige friske glød! Foråret og sommeren er på vej, og vi gør din hud klar med denne boks, hvor fokus er på vores kære hud. I denne måneds boks finder du hele 5 produkter, som alle har til formål at gøre din hud ekstra klar til solen. Lad den tørre og slappe hud blive i vinteren, for du kan se frem til en fantastisk opstrammende, blød og strålende hud med denne boks!

 ‘Skintastic’ boksen har en værdi af 1.108 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Skintastic’ boksen vil du finde lækre produkter fra Jorgobé, Verso, Lantz Copenhagen og Sandstone Scandinavia. Herunder en fantastisk eksfolierende gel, en intensiv og nærende creme, en luksuriøs primer, hyaluronsyre serum eller retinol serum. Alt sammen med det formål at give dig en sund, blød og glat hud, du kan gå foråret og sommeren i møde med.

VERSO

Nourishing Cream

En fantastisk og intensiv creme til at nære og genopbygge din hud. Cremen indeholder en høj koncentration af niacinamid og vitamin B3 for at forbedre hudens naturlige beskyttelse, og får din hud til at se blød og glat ud. Derudover indeholder den havrelipider og olier fra de nordiske lande, der er rig på avenanthramider, ceramider, beta-glucaner, vitamin E og fedtsyre, som hjælper med at nære og genopbygge hudens udseende. Nourishing Cream efterlader din hud glat, blød, smidig og strålende, samtidig med at den er vegansk. What’s not to like?!

Jorgobé

AHA Glycolic Peeling Gel

Nu er det tid til forår og sommer, og til at genvinde vores naturlige glød. En eksfolierende gel med høj koncentration af glykolsyre, som stimulerer hudens cellefornyelse og reducerer urenheder, rynker og fine linjer. Med dens indhold af 10% glykolsyre, øger den hudens cellefornyelse, fjerner døde hudceller og forebygger urenheder, mens betain (et naturligt ekstrakt fra sukkerroer) giver huden fugt og forbedrer din hudtone ved at reducere aldersrelaterede pigmentforandringer. Genvind din naturlige glød og få en blød, glat og forynget hud med denne eksfolierende gel, som samtidig også er 100% vegansk og parfumefri.

Sandstone Scandinavia

Raincoat Mascara Speciel Edition

Den perfekte sorte mascara, som holder hele dagen og samtidig er god til sarte øjne. Denne Raincoat Mascara (det ligger nok i ordet) er vandfast og holder hele dagen og hverken drysser eller gnides af. Dens unikke kombination af børste og formular gør, at det er helt umuligt at din mascara klumper sammen. Du får her en mascara, som er skånsom, vandfast, vegansk og allergicertificeret. Lad dine øjne lyse op, og opnå lige det look du ønsker med denne mascara. 

Lantz Copenhagen

Hyaluronic Acid + Vitamin C serum

Denne serum er til dig, der gerne vil bevare din ungdommelige tekstur og glød i huden. Den indeholder C-vitamin, som er en anerkendt hudplejeingrediens, med dens anti-oxiderende effekt. Det gør, at den giver en anti-aldrende effekt på huden i form af forebyggelse og reduktion af rynkedannelsen. En hyaluron syre serum, der fugter dybt og booster huden for at reducere rynker og fine linjer, samtidig med at den opstrammer og giver et naturligt løft til huden. Vink farvel til tør og kedelig hud, samt rynker og fine linjer med denne fantastiske serum!

Påfør produktet på fugtet hud i lette cirkulære bevægelser og lad den virke i 5 minutter, hvorefter du fjerner den med lunkent vand. 

Lantz Copenhagen

Retinol Serum

Få en fantastisk glat, blød, stram og strålende hud! Den her retinol serum renser porer, forebygge fremtidige udbrud og mindske acne. Retinol er kendt for sine anti-age effekter. Serummet kan bryde ned til de dybere hudlag og forbedre hudens tekstur, og det fremskynder samtidig også hudcelleomsætningen fra det øjeblik, du starter med at bruge serummet. Med den her serum, er du garanteret en flot og glat hud og et strålende udseende til en træt og travl hverdag.

Figs & Rouge

Blush Pink Velvet Cream

Få smuk hud med denne innovative porereducerende creme med vitamin A, C & E, der hjælper med at genoprette din naturlige udstråling. Indholdet af salicylsyre hjælper mod tilstoppede porer og reducerer dem betydeligt. Hyaluronsyren genopretter fugtniveauet i huden, der giver en fugtgivende mat effekt. 

Påfør cremen i T-zonen og på områder med forstørrede porer med rene fingre inden du påfører eventuel makeup.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt