'Stay Fresh' boksen

Med augustboksen ´Stay fresh´ byder vi den sidste sommermåned velkommen, med hele 6 full size produkter. I månedens boks giver vi dig en frisk selvforkælelse, hvor du kan bevare en ren og fugtet hud, de glatteste stænger og samtidig give håret lækkert volumen.

 ‘Stay Fresh’ boksen har en værdi af 806 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Stay Fresh’ boksen vil du finde lækre produkter fra SKØN, Shave Safe, PAESE, the aer, BOLD og Luvin. Herunder en lækker natcreme, en shaving gel, en makeup fjerner, en lækker kropssæbe, en energisk kaffedrik og en saltvandsspray. Alt sammen med det formål at give dig en luksuriøs og frisk selvforkælelse.

SKØN Skincare

Repair Microbiome Night Creme

TØR HUD – Nej Tak! Repair Microbiome natcreme er ægte luksus til tør hud, uden parfume. Dens silkebløde og delikate konsistens arbejder på at øge fugten i din hud. Med dens dokumenterede ingredienser booster og forbedre den din hud, så din hud bliver blød og smuk. Natcremen hjælper med at styrke din huds naturlige microbiome så din hud fremstår velafbalanceret, og samtidig øger den fugten i huden. Det anbefales at bruge cremen til tør, sart og moden hud. Du får en smuk og vital hud, som føles stærk og smidig!

ShaveSafe

Shaving Gel

Slip for de røde knopper når du barberer dig! ShaveSafe Gel er til dig, som foretrækker gel frem for skum når du skal barbere dig. Gelen er blød og lækker og nem at arbejde med, den kan nemlig bruges på hele kroppen og den er også god at bruge i ansigtet. Den dræber bakterier og forebygger knopper, kløe og indgroede hår, og samtidig efterlader den din hud blød, glat og irritationsfri. Den er skabt til sensitiv hud, da ShaveSafes produkter er lavet på få, rene og anti-allergiske ingredienser. Gelen indeholder ingen parfume, og du burde med garanti opleve forbedring efter 3 ugers brug!

PAESE

Micellar Solution Makeup Remover

Selvom man har lagt den smukkeste og flotteste makeup, skal den altså fjernes igen, så man kan få renset og frisket huden op. Du får en skånsom og beroligende makeupfjerner, som samtidig nærer og fugter din hud. Den fjerner effektivt makeup og alle urenheder fra huden. Den er vegansk og kan anvendes til alle hudtyper, oooog så er det faktisk ikke nødvendigt at skylle efter med vand!

The aer

Body Soap Bar

En lækker naturlig og håndlavet kropssæbe bar, som er lavet på æteriske olier og rå botaniske ingredienser. Den er ideel til tør og følsom hud, og den er lavet af ren olivenolie, som fugter din hud optimalt. Vask din krop med en blød og lækker sæbebar, som er fremstillet af naturlige ingredienser og er 100% vegansk, og så er emballagen lavet af genbrugspapir. Baren har en 5 ugers holdbarhed og efterlader din hud renset og blød.

BOLD

OAT Iced Espresso

100% Naturlig energi! OAT Iced Espresso er en vegansk kaffedrik, som er lavet på havremælk. Du får det bedste fra to verdener, med den gode smag fra iskaffen, og det høje energiniveau fra energidrikken. Drinken indeholder hele tre espresso shots og lidt havremælk, og svarer til i alt 162,5 mg koffein. Det er mere end dobbelt så meget koffein som en traditionel energidrik, men med langt mindre sukker. Nyd den iskold og boost din energi!

LUVIN

Sea Salt Hair Spray

Få et lækkert look med Sea Salt Hair Spray! Denne saltvandsspray er rig på E-vitamin og naturligt havsalt, som absorberer fedt og giver flot volumen. Du får følelsen af lige at have været en tur på stranden, og får samtidig en mat finish.

Saltvandssprayen kan både bruges i tørt og vådt hår. Ryst flasken og spray i hele håret.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt