'Summer Arrivals' boksen

Nu er det tid til sommer, sol og udendørsaktiviteter! Bliv sommerklar med produkter du med garanti ikke kan undvære. Denne måneds boks indeholder 4 full size produkter og 1 travel size, som alle giver dig en strålende start på sommeren! Lad håret shine og beskyt din hud og bliv helt klar til sommervejret og sommerens begivenheder!

 ‘Summer Arrivals’ boksen har en værdi af 618 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Summer Arrivals’ boksen vil du finde lækre produkter fra Ziaja, Valquer, GOLD, Yummi Haircare og Emma Hardie. Herunder en lækker hårbalsam, en beskyttende ansigtssolcreme, en fantastisk Shine Mist, en hovedbundsbørste og lækker en ansigtsmaske. Alt sammen med det formål at gøre dig klar til sommeren.

GOLD Haircare

Shine Mist

Giv dit hår et glansfuldt og shiny look! En fantastisk glansgivende spray, som kan anvendes til alle hårtyper. Denne Shine Mist indeholder keratin, som får dit hår til at se sundt og lækkert ud, uanset om du har fint, tørt, kruset eller krøllet hår. Sprayen modvirker nemlig krus eller statisk elektricitet, og efterlader håret med en uimodståelig glans, uden at slide på det, fordi den er lavet på en letvægtsformel. Sprayen er blødgørende, glansgivende og parabenefri – et ultimativt must-have til sommeren!

Valquer

Ansigtssolcreme

En lækker solcreme til ansigtet med SPF 30, som beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråling. Samtidig med en høj solbeskyttelse, forhindrer solcremen også forekomsten af rynker og tab af hudens elasticitet. Solcremen er vegansk og gør dit ansigt helt klar til sommerens udendørsaktiviteter. Massér nænsomt solcremen ind i huden, indtil den er absorberet, og inden du går ud i solen. For at sikre din hud fuld beskyttelse, bør du bruge solcremen op til flere gange dagligt og specielt efter bad.

 

Emma Hardie

Ansigtsmaske

Skab balance i din hud med denne Purifying pink Clay Detox Mask! Maskens formel glider let over huden, og med dens ingredienser af Moringa-olie og australsk lyserød ler, giver den din hud en dyb hydrering. Denne plejende ansigtsmaske giver en blid eksfoliering og fjerner urenheder, forfiner hudens udseende og lindrer rødme. Den efterlader din hud klar, strålende og glødende til sommerens begivenheder!

Ziaja

Hårbalsam

Smukt og blødt sommerhår! Du får en lækker cremet hårbalsam, som kan anvendes til alle hårtyper. Den har en eksotisk duft af ananas og kan påføres i håret hver dag. Den indeholder 95% naturlige ingredienser, blandt andet koffein ekstrakt, og så er den vegansk. Påfør en lille mængde i nyvasket hår, skyl ud og mød sommeren med glansfuldt og blødt hår!

Yummi Haircare

Deep Scalp Brush hovedbundsbørste

Få en dejlig sund hovedbund med Deep Scalp Brush hovedbundsbørste. Du får en lækker massagebørste med silikone pigge, som både kan bruges i vådt og tørt hår. Den eksfolierer huden, stimulerer blodtilførslen til hovedbunden og hårrødderne og kan dermed øge hårvæksten. Børsten kan samtidig bruges som anti-skæl børste, da den renser hovedbunden for døde hudceller og bakterier. Du kan afhjælpe hovedpine, hvis du døjer med spændinger i hovedbund og nakke ved at bruge børsten i cirkulære bevægelser, der hvor du har behov. En fantastisk hovedbundsbørste, til den ultimative hovedbundsbehandling!

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt