'Sun is Out' boksen

Nu er det tid til sommer og varme, og det betyder mere sol og udendørsaktiviteter! Bliv klar til solens stråler med lækre produkter, som beskytter din hud, læber og hår samt fremhæv dit ansigt i stor stil. Skin ekstra meget igennem til forårets og sommerens arrangementer med denne månedsboks ‘Sun is Out’!

‘Sun is Out’ boksen har en værdi af  782 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Sun is Out’ boksen vil du finde lækre produkter fra Pudderdåserne, AfterSpa, GOLD Haircare, Mudmasky og GOSH. Herunder en beskyttende læbesalve, en sponge, en skøn hårkur, en fantastisk maske og en highlighter. Alt sammen med det formål at give dig en sund og beskyttende hud, samt lækkert hår og et skinnende ansigt, du kan møde sommeren med. 

GOLD Haircare

Vitamin Hårkur

Gem hue-håret væk og lad dit hår skinne og flyve i solen! Lad den her fantastisk lækre hårkur fikse dit hår, hvor du har brug for det. Princippet med denne Vitamin Miracle hårkur er at supplere håret med keratin, for at modvirke nedbrydelse og svækkelse af håret. Hårkuren indeholder syntetiske proteiner og genopbygger keratinunderskud, hvor håret har brug for det. Den forsegler og beskytter dit hår, samtidig med at den øger fugtniveauet og forstærker hårets indre styrke. Den er desuden vegansk, fri for parabener og har aktive ingredienser.

Mudmasky

Leave-me on Summer Mask

Lad din hud blive klar til solens stråler! Denne maskes SPF15-allergenfrie formel, hjælper din hud med at tilpasse sig sommeren. Den beskytter din hud (som en maske) mod både UVA- og UVB-stråling, samtidig med at den giver fugt, uden at gøre din hud fedtet. Den er lavet med 5 nærende blomster og indeholder ikke syntetiske UV-filtre og/eller polymerer. Kombinationen af planter med højt indhold af antioxidanter styrker hudens elasticitet, og gør din hud helt klar til sommeren! Masken er 100% vegansk og parfumefri. 

GOSH

Lift & Highlight

Lift & Highlight 001 Nude er en multifunktionel blyant, som kan bruges til at skabe præcise highlights lige de steder, du ønsker. Blyanten har en cremet konsistens med både en mat og skinnende effekt. Den gør contouring nemt med den unikke high- og low-lighter i én. Påfør enten den matte eller skinnende ende for at løfte eller highlighte øjenkrogen, amorbuen eller under brynet. Et fantastisk makeup produkt til at pifte ethvert makeup look op!

AfterSpa

Charcoal Konjac Sponge

En fantastisk Charcoal Konjac svamp, som arbejder grundigt med at holde din hud ren og sund. Konjac svampen er absorberende i både vand og olier og er fremragende til en grundig rensning af huden. Den har en fantastisk funktion til at nedbryde hudens snavs og balancere pH, samt har den ingen konserveringsmidler og ingen kemikalier. Den har bambuskul, som hjælper med at for at rense, eksfoliere og afgifte din hud for alle urenheder

Pudderdåserne

Læbesalve SPF30

Din hud på læberne er ekstremt tynd, hvorfor det er vigtigt at passe på dem i solen. Læbesalven indeholder et mineralsk solfilter, der både beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Den indeholder plejende ingredienser som sheasmør, panthenol (B5 vitamin) og lanolin, som er med til at lindre sprukne, ru, tørre og skællede læber, så dine læber kan blive pæne og glatte. Brug læbesalven til at pleje og beskytte dine læber, eller til at genopbyge dem, hvis de er blevet tørre.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt