Sendes frem til den 12. november 2021

'Sweet Dreams' boksen

Vi er midtvejs i efteråret, hvilket betyder, at vejret er blevet koldere og dagene kortere. Vores søvnbehov ændrer sig også med årstiderne og med den mørkere tid, vi er gået i møde, stiger dit søvnbehov. Men inden du sender dig selv i drømmeland, vil vi med denne måneds boks, ‘Sweet Dreams’, gerne hjælpe dig med at få den mest optimale natplejerutine og dermed de bedste forudsætninger for en god nats søvn. 

‘Sweet Dreams’ har en værdi af 1.196 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Sweet Dreams’ boksen vil du finde lækre produkter fra Avant, Cossy, AfterSpa, Pure & Care og Oslo Skin Lab, herunder en luksuriøs natcreme, en beroligende og lækker eye gel og en fantastisk nærende øjenmaske, som giver dit ansigt og dine øjne den nødvendige pleje og forkælelse, de fortjener. 

Avant

Deluxe Face & Eye Night Cream

En god natcreme er fundamentet i en god natplejerutine! Og den har vi selvfølgelig fundet til dig i ‘Sweet Dreams’ boksen. Denne luksuriøse anti-age natcreme fra Avant er skabt på en formular indeholdende hyaluronsyre, som er med til at nære din hud i dybden. Natcremen er desuden med til at forebygge synligheden af forstørrede porer, ujævn hudtone, fine linjer samt træt hud. Så inkludér natcremen i din aftenrutine, og mærk hvordan din hud vil elske dig for det!

Brug natcremen i ansigtet og øjenområdet, inden sengetid.

Cossy

Argan Eye Gel

Din hud omkring øjnene er ekstra følsom og kræver omhyggelig pleje. I denne boks finder du derfor en helt fantastisk øjengel, nemlig Argan Eye Gel, fra Cossy. Gelen beroliger, fugter og beskytter huden. Gelen trænger hurtigt ind, og efterlader huden blød og smuk, uden at virke fedtet. Et skønt produkt, som med fordel kan anvendes i din natrutine, så øjnene kan slappe af efter en travl hverdag – men også om morgenen, hvis dine øjne skal have et frisk pust, inden dagen for alvor begynder! 

Gelen kan anvendes både morgen og aften. Med dens hurtige absorbering, kan du også bruge den umiddelbart før, du lægger makeup.

AfterSpa

Eye Jade Roller

Motion er med til at hæmme huden og kroppens aldringsproces – og brugen af denne skønne Jade Roller, er nærmest som at tage din hud i direkte i fitness. Med den kølende jade sten, er rolleren med til at reducere stresset og hævet hud. Rolleren har herudover anti-age effekter, da den øger blodcirkulationen og forbedrer hudens optagelse af andre produkter.

Massér rolleren rundt i øjenregionen efter behov og anvend den evt. før brug af andre hudplejeprodukter. Rolleren kan med fordel kommes i køleskabet før brug for en endnu køligere effekt. 

Pure & Care

Hydrogel Eye Mask

Masker, masker, masker! Vi elsker dem og selvfølgelig også denne Hydrogel Eye Mask fra Pure & Care. Øjenmasken giver dine øjne den optimale pleje og næring, og er perfekt at tage på efter en lang arbejdsdage, eller hvis du føler, at dine øjne ser lidt trættere ud end normalt. Øjenmasken fjerner mørke rander og poser under øjnene, fugter og forbedrer hudens elasticitet samt reducerer fine linjer og rynker. Efter brug efterlades din hud fast og silkeblød. Pakken indeholder et sæt eye pads, som giver en øjeblikkelig kølende effekt.

Øjenmasken kan med fordel lægges i køleskabet 30 minutter før brug.

Oslo Skin Lab

The Solution™ Beauty Collagen

Skal du være med på kollagen-bølgen? Selvfølgelig skal du det! For der er faktisk noget om snakken. Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten og er blevet et hit i beauty-branchen med dens mange positive egenskaber for huden. The Solution™ Beauty Collagen er et naturligt kollagenpulver, som øger hudens elasticitet og modvirker hudens aldringsproces samt reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker. Pulveret har en neutral smag og kan derfor blandes i en valgfri drikkevare eller mad. 

Indtag 1 brev dagligt. Hæld pulveret i glasset/koppen først, og vent 30 sek. indtil pulveret er opløst.  

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt