Ladyboxen Vacation Mode: On

Kan bestilles mellem 13. juni og 12. juli

Skin Tonic

Formula H

Lækker skin tonic der lukker porerne i ansigtet og på halsen, og gør din hud klar til creme. Den naturlige skin tonic er specielt fremstillet med udtræk fra algen Alaria Esculenta, som indeholder særlige mineraler, der er gode til at lukke porerne, og som samtidig tilfører de vitaminer, din hud har brug for. Med store mængder kollagen samt hyaluron opstrammes og fugtes din hud.

Mineral Highlighter

PAESE

Mineral highlighteren oplyser din hud og fremhæver udvalgte dele af dit ansigt via lysreflekterende perler. Med de naturlige ingredienser kan den sagtens bruges til sart og følsom hud. Formlen er let og har en fløjlsblød tekstur, der blender naturligt ind i huden. Highlighteren har en langvarig effekt, som holder hele dagen.

Moisturising Pedi Mask

Scholl

Fodmasken blødgør ru og tørre områder og giver en intens følelse af hydrering. I en kombination af ingredienser, som kokosolie og macadamiaolie, gives langvarig fugt til dine fødder. Fodmaskerne gør dine fødder dejlig bløde og glatte samt efterlader din hud med en behagelig følelse af næring, så de er helt sommerklar.

Reconstructing Keratin Complex Ultra Shine Hair Cream

Avant

En lækker hårcreme med keratin, som efterlader dit hår strålende og velplejet. Indholdet af alger stimulerer hårvæksten, hvilket gør dit hår stærkere og tykkere. Aloe Vera hjælper med at reducere hovedbundsirritation, og dertil indeholder den anti-inflammatoriske ingredienser som reducerer skæl. Dit hår vil elske dig for denne!

Makeupfjerner servietter

Norlis

De bløde og skønsomme makeupfjerner servietterne er 100% plantebaseret. De fjerner blidt og effektivt alle former for makeup og snavs fra huden, og efterlader den ren og frisk til din efterfølgende hudplejerutine. Du modtager 20 enkeltpakkede servietter, der er perfekte at have med på farten og på din rejse.

Lotion Visage Face Lotion

NYA Paris Cosmetics

Fugtgivende face lotion mist der hjælper med at bevare frisk hud hele dagen. Dens formel er beriget med vild gulerodsblomst-ekstrakt og vitaminer, som opfrisker, fugter og lysner huden. Den hjælper ligeledes mod forekomsten af urenheder.

bestil boksen

Bliv medlem og få 'Vacation Mode: On' boksen

Værdi: 706 kr. – Din pris: 199 kr. (inkl. fragt)

*Begrænset antal