'Vacay Boss' boksen

Juli betyder for mange, ferieee! Sommeren er over os, solen bager, og naturen viser sig fra dens smukkeste side. Juliboksen indeholder 4 full size produkter og 1 travel size produkt, som alle har til formål at gøre dig ferieklar! Lad dit ansigt blive blødt som smør, bliv fri for at lugte under armene, indhent din sommer-tan og gør dig selv kysseklar. Derudover kan du enten bukke vipperne let og elegant eller påføre concealeren med et perfekt finish!

 ‘Vacay Boss’ boksen har en værdi af mindst 1.370 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Vacay Boss’ boksen vil du finde lækre produkter fra avant, Mudmasky, Vita Liberata, Le Rouge Francais og Doucce. Herunder en opstrammende ansigtsserum, en lækker scrub til armhulerne, en fugtgivende selvbruner, en læbepomade og enten en øjenvippebukker eller en makeup børste. Alt sammen med det formål at gøre dig piv lækker og klar til sommeren!

avant

Eight-hour Anti-Oxidising &
Retexturing Hyaluronic Facial Serum

En revolutionerende ansigtsserum, som er specielt formuleret til at forbedre hudens tekstur takket være en masse fugtgivende ingredienser. Den otte-timers antioxiderende og genopbyggende ansigtsserum, kombinerer hyaluronsyre og liponsyre, som trænger dybt ind i huden for at fugte og hjælpe med at forbedre forekomsten af fine linjer og rynker. Denne serum er opstrammende, fugtgivende og forstærker huden. Du kan derfor se frem til en mere ungdommelig hud!

MUDMASKY

Saved by the Scrub for Underarms

En fantastisk scrub til armhulerne, som indeholder 5 naturlige ingredienser og hjælper med at fjerne lugten under dine arme. Den her scrub hjælper med at holde dine armhuler friske i op til 16 timer, da den intenst arbejder med at reducere bakterierne (som forårsager lugten) i dine armhuler. Udover at bekæmpe lugt, så mindsker den også mørkt udseende og fjerner døde hudceller. Da armhulerne er et meget følsomt område, er scrubben lavet på genanvendeligt malet kaffe, der har en blid tekstur til følsom hud. Du får således en lækker vegansk scrub til dine armhuler, så du ikke skal frygte de varme sommerdage!

 

Vita Liberata

Heavenly Elixir

En lækker kakaoduftende og fugtgivende selvbruner, der smelter helt ind i din hud. Den er vegansk, miljøvenlig og giver en luksuriøs og naturlig solbrun farve til dit ansigt og din krop. Den forbedrer dit solbrune resultat over 3 dage, hvilket kan give en fejlfri medium brun farve, som falmer jævnt over 10 dage. Med denne selvbruner får du altså en holdbar og naturlig solbrun farve, og samtidig en optimalt fugtet hud. Indhent din sommerglød og bliv klar til sommerkjolerne!

Le Rouge Francais

Tinted Lip Balm

En lækker læbepomade med en cremet tekstur, der fremhæver dine læbers naturlige nuance. Læbepomaden indeholder lette korn, som eksfolierer læberne blidt på overfladen og smelter stille ind i dine læber. Den indeholder også sheasmør, som er reparerende og nærende, samt plantebaseret risklid og carnaubavoks, som er blødgørende og beskyttende for dine læber. En perfekt størrelse til tasken, så du altid kan sikre dig bløde læber – også når du er på farten.

Doucce

Eyelash Curler eller Stippling (Contour) Brush

I ‘Vacay Boss’ boksen får du enten en fin eyelash curler eller contour brush.

Eyelash Curler: En karakteristisk øjenvippebukker, som er designet til at komplementere enhver øjenform med både fine og tykke vipper. Øjenvippebukkeren har et lækkert komfortabelt greb, en naturlig buet form og blide silikonegummi puder, som gør den let at bruge. Med den her øjenvippebukker får du et langvarigt krøl af dine vipper uden at skade dem.

Contour Brush: En fantastisk børste der har to lag børstehår, som giver mulighed for at påføre og blende med et perfekt finish. Det øverste lag kan bruges til at støve eller prikke den ønskede makeup på, mens det nederste lag hjælper med at blende fejlfrit ind i huden. Børsten viser alsidighed og kan bruges til alt fra concealer og blush til bronzer og highlighter. 

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt