September boksen `Embrace Yourself`

Nu har efteråret stille taget over, og det betyder altså mere hygge og mere selvforkælelse. Bliv klar til efteråret med 6 full size produkter i månedens boks, med forkælelse til både hud, hår og mund til en samlet værdi på 979 kr.✨

 

OG da Ladybox holder 4 års fødselsdag kan alle nye medlemmer altså kvit og frit få lov til at vælge deres helt egen velkomstgave!🎁🇩🇰

 

Så hvis du endnu ikke er medlem af Ladybox, kan du blive det her og få den unikke mulighed for at få indflydelse på din boks!

Det er tid til at “embrace” dig selv!❤️

 

Boksens ansigtsprodukter

Fortify Anti Pollution Drops fra Figs & Rouge

I månedens boks modtager du disse skærmbeskyttende dråber, som beskytter din hud mod oxidativ stress. 

Hvad betyder oxidativ stress? Ja, det betyder altså, at man har øget risiko for en række livsstilssygdomme, og den risiko kan du altså mindske med de her dråber.

Dråberne hjælper med at reducere tegn på ældning, og beskytter din hud. Den består af en unik niacinamid- og hyaluronsyre formulering, som hjælper til at vedligeholde, styrke og glatte hudtonen. 

Modstå de negative virkningerne fra skærmbruget, og det blå lys. 

Den er beriget med lækre hindbærblade, abrikos og citronmelisse ekstrakter.

Hindbærblade er fyldt med vitaminer og mineraler, som giver en reparerende og beroligende virkning på huden. Abrikos er kendt for at have en egenskaber, såsom at gøre huden blød og smidig. Til sidst indeholder dråberne også citronmelisse ekstrakter, som er særlig godt for irriteret hud, da det er med til at gendanne hudens fugtbalance og styrke hudens barriere.

Blue Clay Mask fra Mudmasky

En top-lækker ansigtsmaske, som er lavet på en blanding af blomster, frugter og ler af 1. klasse. Ja, for ser du, det ler, som er anvendt til masken, det anses for at være det reneste der findes på jorden. Woooow🤩

Leren er med til at fjerne snavs og bakterier fra din hud, samt fjerne døde hudceller helt uden at din hud bliver rød og irriteret, som ens hud jo godt kan blive af nogle ansigtsmasker.

Som et naturligt alternativ til retinol, er det brugt Bakuchiol, som er velegnet til særligt følsom og sensitiv hud. Det er med til at minimere porer, øge fastheden i huden og mindske fine linjer. Så indeholder masken også Lotus blomstervand, som hjælper med at balancere talgproduktionen i kroppen og rehydrere din hud.

Ansigtsmasken forfiner og opstrammer porerne og booster din hud med en høj dosis A-vitamin! Den er helt uundværlig i din hudpleje rutine! Din hud vil elske dig for at bruge den her maske – vi siger det bare 😉

Boksens krops- og hårprodukter

Nourishing Shampoo fra Terre de Mars

Denne organiske, næringsrige shampoo er formuleret med kaffeekstrakt, rosmarinblade, aloe vera og mandelprotein. Alle ingredienser er med til at gøre dit hår blødt, lysende og smidigt. Samtidig er shampooen beroligende for hovedbunden og kan bruges til alle hårtyper. Den renser, opfrisker og giver mulighed for at dit hår kan genvinde sin udstråling✨

Crystal Deo Stick fra Pure & Care

Denne deodorant, som er lavet af 100% naturlig krystal bekæmper bakterier og dårlig lugt. 

Her er tale om den naturlige Alun krystal, der virker desinficerende og svedhæmmende. Det er en naturlig antiperspirant, der forhindrer sved og kropslugt i op til 24 timer, helt uden at stoppe dine porer til og plette dit tøj.

Deodoranten er duftfri og kan bruges til både mænd og kvinder i alle aldre og så er den helt sikker til daglig brug.

Boksens snack

Healty Teeth fra Eace

Åh ja, en frisk “snack”, kan vi vel altid få brug for. Få frisk ånde og sunde tænder med tyggegummiet fra eace, der indeholder fluorid og grøn te ekstrakt. Flourid bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne og sikrer god mundhygiejne, mens catechiner fra grøn te ekstrakten reducerer dårlig ånde. Tyggegummiet har en dejlig smag af eucalyptus og mint, og er uden sukker, gluten eller laktose.

Månedens personalisering

The Body Cream fra Athletic Skincare

Første produkt som vores eksisterende medlemmer kunne vælge var en fantastisk body cream, som er fyldt med 9 fugtgivende ingredienser, såsom sheasmør og E-vitamin. Cremen giver næring og fugt, samt hjælper med at genopbygge hudens naturlige barriere efter bad. For at berolige stresset og irriteret hud er der tilføjet en række ekstrakter såsom lakrids, der hjælper med at berolige huden og regulere talgproduktionen, og grøn te, der beskytter mod virkningerne af sollys og øger hudens elasticitet. Kropscremen vil sikre, at din hud forbliver sund og smuk, selv efter hård træning!

Candy Scrub & Mask fra Youth Lab

Der var også mulighed for at vælge denne Candy Scrub & Mask, som er perfekt til at fjerne døde hudceller og frigive hudens tilstoppede porer uden at irritere huden. Dette er vigtigt for at dine andre hudplejeprodukter kan trænge ordentlig ind. Den efterlader huden glat og blød, og den giver dig samtidig et mere friskt look.

Mat Duo Øjenskygge fra GOSH

Det sidste produkt, som man kunne vælge var en øjenskygge. Skab flere forskellige looks ved hjælp af MATT DUO EYE SHADOW i farven ‘Dusty Purple’. Perfekt til et naturligt hverdagslook og et mere intenst aften-look! Øjenskyggen er selvfølgelig langtidsholdbar, og består af 2 lilla nuancer.

Tusind tak fordi du læste med. Vi håber, at du er blevet lidt klogere på hvad septemberboksens produkter kan gøre for dig🧡

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar