Septemberboksen

'Stay Hydrated'

Efteråret er over os, og det betyder, at vi skal være ekstra opmærksomme på at fugte huden, så vi undgår, at den bliver tør! Skiftet i vejret med faldende temperatur og luftfugtighed gør, at huden let bliver udtørret og derfor er septemberboksen
fyldt med lækre produkter, der skal sikrer din hud en optimal fugtbalance
 og beskyttelsesbarriere. 

‘Stay Hydrated’ har en værdi af 577 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter


 ‘Stay Hydrated’ boksen vil du finde lækre produkter fra Ecooking, Ziaja og Glov herunder en lækker peel- og fugtmaske, der giver din hud den nødvendige pleje og fugt til efteråret. Boksen indeholder desuden produkter fra Dermaxir, GOSH og Ration – blandt andet fantastiske Lumi Drops, som giver din hud en vidunderlig glød til det kolde vejr vi går i møde.

Dermaxir

Face gel

Uren hud kan virkelig være frustrerende – og endnu værre er det, når huden samtidig er knastør…  n3 Moisturising Face Gel fra Dermaxir er her det perfekte produkt. Face gelen fugtgiver og beskytter huden med sit indhold af nicinamide og hyaluronsyre, og indeholder også 2% salicylsyre, som bekæmper urenheder og forhindrer nye udbrud. Face gelen trænger hurtigt ind i huden, og kan bruges morgen og aften. Gelen er fri for parfume, farvestoffer og parabener.

Anvendelse
Rens ansigtet og påfør gelen på ansigtet og evt. halsen både morgen og aften. Massér gelen ind i huden med cirkulære bevægelser, så den kan trænge ind. Gelen skylles ikke af.

GLOV

Makeup remover

Masker er forkælelse for både krop og sjæl! Men ofte er det ikke lige så sjovt at tage masken af, som det er at tage den på…  derfor finder du i Stay Hydrated en Mask Remover fra Glov. Med removeren kan du hurtigt og let fjerne din ansigtsmaske og samtidig undgå det vand-svineri, som normalt følger med. Removeren består af særlige fibre, som tiltrækker, men ikke absorberer, maskemolekylerne. 

Anvendelse
Når du skal fjerne ansigtsmasken skal du fugte handsken med varmt vand og kom den direkte på ansigtet. Du vil mærke, hvordan din hud bliver behageligt varmere – det betyder, at masken er begyndt at ’smelte’ og klar til at blive fjernet. Fjern da masken med cirkulære bevægelser.

Ecooking

Peeling & Fugtmaske

I denne måneds Ladybox finder du både en Peeling maske og Fugtmaske fra det lækre brand, Ecooking. Peeling Masken indeholder planteekstrakter, E-vitamineksfolierer og er både vegansk og parfumefri. Masken opstrammer og udglatter din hud ved effektivt at fjerne døde hudceller. Fugtmasken indeholder naturlig hyaluronsyre, aloe vera, mandel olie og agurke vand, som nærer og fugter huden. Du kan med fordel bruge peel masken inden, så døde hudceller er fjernet, og fugtmasken kan trænge dybere ind i huden.

Anvendelse
Peeling mask: Brug peel masken én gang ugentligt. Det anbefales, at masken anvendes i 4–6 minutter til start, og langsomt trappes til 10–12 minutter pr. gang. Masken kan give en prikkende fornemmelse i huden, hvilket er helt normalt.

Fugtmaske: Rens huden og påfør fugtmasken i et tyndt lag i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i ca. 10 minutter og skyl masken af med vand. Afslut evt. med en serum og derefter dag- eller natcreme. Fugtmasken kan også bruges natten over som natmaske.

Ziaja

Acai Shower Soap

I Stay Hydrated finder du også den skønne Acai shower soap fra Ziaja. Shower soap’en indeholder ekstrakt fra bl.a. Acai bær, shea-smør, Vitamin-D og hyaluronsyre. Antioxidanterne i Acai bærene har en nærende og regenererende effekt, som reducerer hudens tørhed. Shower soap’en blødgør og fugter huden og kan bruges til alle hudtyper. 

Anvendelse
Påfør en lille smule shower soap på huden og skyl af i badet.

GOSH

Lumi Drops

Hvem elsker ikke en sund og strålende glød? Det kan du få med disse Lumi Drops fra GOSH. Produktet er en flydende highlighter, som indeholder lysreflekterende pigmenter, der får dit ansigt til at lyse op. GOSH’s Lumi Drops har et flot lyserødt silkedesign, der får dig til at se eksklusiv (og nærmest royal) ud!   

Anvendelse
Påfør på ren hud eller ovenpå din makeup. Bland evt.´1-2 dråber i din foundation, dagcreme eller bodylotion og påfør evt. hvor solen naturligt rammer f.eks. næseryg, hagespids, pande og kindben.

RATION

Snackbar

En snack som passer perfekt til efteråret? Snackbaren fra Ration med rødbede, gulerod og citron, passer intet mindre end perfekt til denne årstid – og så kan den tilmed nydes med god samvittighed! Baren er perfekt til at stille den lille sult og er herudover lavet efter de nordiske kostråd, er glutenfri og indeholder 100% naturlige ingredienser. Velegnet til vegetarer.