Hvorfor skal du gå en tur? Her er 5 gode grunde

Du bliver glad

En lille gåtur kan gøre underværker for ens psykiske velvære. Frisk luft og bevægelse er godt for både krop og sjæl og kan løfte humøret radikalt, da det hjælper mod både træthed, vrede, humørsvingninger og meget andet!

Belaster din krop minimalt

At gå er en af de bedste måder at skåne kroppen på, mens man samtidig får bevæget sig. Når du er ude at gå en tur, styrker du både led og muskler i kroppen – og samtidig opbygges dine knogler og dit immunforsvar.

Få “luftet” tankerne

Vi kender alle til tanke “mylder”, og at hverdagen kan blive en smule uoverskuelig. Her kan en gåtur virke afstressende og hjælpe til at få styr på tankerne, så du kan falde til ro.

Motion – uden at det føles sådan

Det er bevist, at en gåtur dagligt, i rask tempo, kan hjælpe dig til at komme i bedre form – og samtidig øger gågang fedtforbrændingen, hvilket heller ikke er helt dårligt.

Hyg dig imens!

En gåtur er den perfekte måde, du kan sætte tid af til dig selv på (imens du får rørt dig)! Hør en god lydbog, podcast, playliste eller lær et nyt sprog med Duolingo, mens du vandrer derud af. To fluer med ét smæk på den sjove måde!

OG HUSK PÅ, at det er helt okay at starte i de små. Selv korte gåture er godt for kroppen og med foråret, der så småt har meldt sin ankomst, er det det perfekte tidspunkt at starte de gode vaner på.

Så hvad venter vi på? 😀

Christina

Christina

Digital Support