Skønne produkter i februarboxen

Vores lækre februarbox indeholder nøje udvalgte produkter til jer! Vi har blandt andet helt nylancerede produkter i boxen, som netop er udkommet i februar måned. Her snakker vi selvfølgelig om Malacos to lækre nye varianter med 30% mindre sukker, og Dermas intimsæbe til at sikre en sund intimbalance. Læs om alle februarboxens produkter herunder.

Derma

Derma Eco Woman Intimate Wash Foam er en mild, uparfumeret og økologisk certificeret intimsæbe med lav pH-værdi, der sikrer en sund intimbalance. Sæben indeholder mælkesyre, som bevarer og regulerer den naturlige pH-balance og modvirker udtørring og irritation – og hvem vil ikke gerne have sine ladyparts under kontrol?!

Sæben indeholder desuden ingen parfume eller farvestoffer og kan bruges dagligt med minimal risiko for allergiske reaktioner og hudirritationer. Den er perfekt til dig som også har sart hud, da den er certificeret økologisk, Svanemærket, AllergyCertificated, anbefalet af Asthma Allergy Nordic OG certificeret vegansk.

TIP: Fordel Derma Eco Woman Intimate Wash Foam i intimområdet. Skyl efter med vand. Kan anvendes dagligt.

Lee Stafford

Skrub dig til længere lokker med dette lækre produkt fra Lee Stafford. Denne ‘scalp scrub’ før-vask-behandling nærer hovedbunden, fjerner produktrester og forurening og baner vejen for sundere hår! De milde, pink eksfolierende partikler afblokerer hårfolliklerne og stimulerer hovedbunden til at øge naturlig hårvækst.

Du kan altså få super sundt og hurtigtvoksende hår med dette fantastiske produkt! Vi har testet det i Ladybox teamet, og kan konstatere at vi elsker den! Fik vi sagt, at det er eksfolierende, fugtgivende, rensende og fremmer hårvækst?

TIP: Påfør direkte i fugtige hårrødder og hovedbund, massér blidt ind. Lad sidde i 3 minutter og vask ud og anvend herefter shampoo.

DM Skincare

Februarboxen indeholder én af tre forskellige lækre hudmasker fra DM Skincare. RedClay hudpleje har et højt indhold af jernoxid og kobber, der stimulerer cellestofskiftet. YellowClay er dybderensende og har detoxeffekt! GreenClay trækker snavs, døde hudceller, fedtstoffer og andre urenheder ud af huden. Alle tre varianter hjælper dig med at få en flottere, renere og sundere ansigtsudstråling!

Smør masken på de områder af kroppen eller ansigtet, du ønsker at behandle, men undgå læber og øjenomgivelserne. Når den har siddet i 10-15 minutter, fjerner du den med lunket vand på en svamp eller klud – eller under bruseren.

Månedens overraskelse er en peelinghandske, da det simpelthen er noget enhver kvinde må eje! Peelingshandsken bruges til fjernelse af døde hudceller, så du får silkeblød og ren hud. Du kan evt. bruge handsken i badet sammen med din yndlingssæbe og mærke den bløde fornemmelse af huden bagefter. Peelinghandsken hjælper desuden med at sætte gang i blodcirkulationen, så gløden i din hud kommer frem!

TIP: Handsken kan vaskes i maskine og bruges igen og igen.

Malaco

Ladyboxen indeholder én af to helt nye varianter fra Malaco. Godt & Blandet samt Godt & Blandet Supersur. Begge varianter indeholder 30% mindre sukker, da sukkeret er erstattet med kostfibre, så du kan nyde en sundere pose med alle dine favoritter. Du skal derfor IKKE få dårlig samvittighed over at spise rub og strub af disse lækre varianter.

Hvis du ikke har prøvet dem, kan vi afsløre at Godt & Blandet er en unik blanding af sød, salt og syrlig vingummi og lakrids. Skøn blanding af den lækreste konsistens. Supersur er en syrligt mix af sukrede vingummi og skum med stor variation i smag og farver. Den er altså for dig som elsker syrligt guf!

KiMS

Hvem elsker ikke KiMS’ knasende chips?! Vores bedste gæt er: ingen! Vi elsker alle KiMS varianter, og vidste du at de udelukkede bruger de allerbedste kartofler til en deres chips? For at lave gode chips er opskriften nemlig enkel. Kartofler, solsikkeolie og krydderier tilsat en masse kærlighed.

Ladyboxen i februar indeholder to forskellige varianter. En blanding af Havsalt, barberque og Sour Cream & Onion. De tre mest klassiske varianter, som helt sikkert er noget for enhver smag. Et tip fra team Ladybox er at købe en af KiMS lækre dip mix til (det bliver de bestemt ikke ringere af!).

Vi elsker denne box

Februarboxen er sammensat ud fra, hvordan vi kan forkæle jer bedst muligt. Vi håber, at det er lykkedes – I har i hvert fald købt hver og en. Februarboxen er altså (desværre) udsolgt.. Det skal du dog ikke være ked af! Den næste box er allerede klar, og vi glæder os til at forkæle jer med den.

Camilla

Camilla

Marketing & Salg
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *