Snyd dig til en lækker sommerkulør

Sidder du også indenfor foran skærmen og ville ønske, du kunne komme ud og få en dejlig sommerbrun kulør? Hvis ja, så kan du heldigvis snyde dig til en flot kulør med selvbruner og tan mists. Selvbruner er en fantastisk løsning, hvis du ikke har tid eller mulighed for at komme ud i den varme sommersol. Der er dog nogle ting, du liiige skal huske, inden du går i gang med selvbruneren, så du ikke kommer til at ligne en orange zebra! Følg vores guide nedenfor, og så garanterer vi, at du kan snyde selv den bedste!

Det er ikke nogen videnskab at påføre selvbruner, men der er alligevel nogle vigtige tommelfingerregler, når du smøre selvbruner på. Her guider vi dig trin for trin, så du undgår uheldige striber.

En god base

For at sikre en god base for, at selvbruneren bedst kan trænge jævnt ind i huden, skal du sørge for at scrubbe huden. Gør det dog ikke samme dag, som du påfører selvbruneren, men sørg for at gøre det 1-2 dage inden. På den måde sikre du dig, at den døde hud er fjernet, så produktet ikke samler sig som plamager på den tørre og døde hud.

Sørg derudover for at fugte de særligt tørre steder, såsom albuer og knæ inden du påfører selvbruneren, så den lægger sig som et jævnt lag.

Påfør selvbruneren korrekt

Et vigtigt værktøj til at få selvbruneren fordelt ens og jævnt på kroppen er en selvbruner handske. Nogle selvbrunere har farve i, så det altid kan ses, hvor du er nået til på din krop. Andre skal man selv holde styr på. Koncentrer dig derfor om en kropsdel af gangen. Start f.eks. nedefra med det ene ben og arbejd dig opad. På denne måde ved du hele tiden, hvor du er kommet til, så du sikrer en ligelig fordeling af selvbruneren.

Mens du tørrer

Selvom du har brugt en selvbruner handske, skal du altid sørge for at vaske hænderne bagefter, så du ikke risikerer at få orange håndflader.

Lad selvbruneren tørre helt ind, inden du tager tøj på eller går i seng, så du ikke risikerer at misfarve tekstilerne, eller at dit resultat ender med at blive plettet. Vent ligeledes mindst 3 timer med at gå i bad eller træne, da vand og sved kan vaske selvbruneren af.

Sørg for at fugte huden med en god bodylotion de kommende dage for at holde din hud hydreret. Ønsker du en dybere farve, kan du give din hud en omgang selvbruner mere dagen efter.

TIP!

Er du mere til at opbygge en tan langsomt, hvor du ikke risikerer striber, så vil vi anbefale enten en selvbruner lotion eller en gradual tan mist.

Selvbruner lotion: Du påfører den som en almindelig bodylotion, og den er let at bygge op, så du opnår den kulør, du ønsker. Husk dog stadig at vask hænder efter påføring!

Derma - Selvbruner Lotion

Derma’s Selvbruner Lotion kan bruges til både ansigt og krop og giver en naturlig sommerglød. Den indeholder fugtgivende mandelolie, sheabutter og glycerin, så din hud efterlades blød og velplejet. Derudover er den Svanemærket, allergivenlig og 100% vegansk.

b.tan - You Glow Girl Gradual Tan Mist

Gradual tan mist: En spray mist giver et ensartet resultat med den fine forstøvning, som du let kan opbygge og slippe for grimme linjer.

Denne tan mist fra B.TAN er særligt velegnet til ansigt, hals og bryst. Spray ca. fra 20 cm afstand for at sikre en jævn fordeling på huden. Den indeholder naturlige ingredienser og trænger hurtigt ind. Misten efterlader ikke den typiske grimme lugt af selvbruner, men har en mild og sødlig duft.

Du kan lige nå få fingrene i den i ‘Keep Glowing’ Ladyboxen, som er lanceret i august 2021.

Ecooking - Selvbruner Mousse Parfumefri

Med Ecookings Selvbruner Mousse er det hurtigt og nemt at få et jævnt og ensartet resultat, mens naturlige råvarer plejer din hud.

Den er blød og let i konsistensen, og det gør den nem at fordele og smøre jævnt ind i huden, så du får et flot og ensartet resultat.

Kan bruges på både krop og i ansigt.

Astrid

Astrid

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar