'Something New' boksen

‘Something New’ boksen er fyldt med nye, lækre produkter og brands, der giver din hud optimal pleje og fugt her i kulden!

‘Something New’ har en værdi af 603 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter

I ‘Something New’ boksen vil du finde lækre produkter fra Daily Concepts, Cossy, Lavish Care, Irina the Diva, Skimono og Ration, herunder en lækker dag- og natcreme, der kan komme den tørre hud til livs her i vinterens kulde. Derudover indeholder boksen en skøn hårserum, der kan give dit hår den nødvendige fugt og næring – og så får du tilmed et silkeblødt og glansfuldt look!

Irina the Diva

#GLAMGOALS Mascara

Med en tyk jakke, lange bukser og støvler, så er det svært at vise meget andet frem end ansigtet i vintermånederne – netop derfor er der ekstra god grund til at fremhæve dine øjne med denne skønne #GLAMGOALS mascara fra ingen ringere end Irina The Diva. Mascaraen har en dyb sort farve samt en lille smal børste, som fanger selv de mindste vipper, og så klumper den ikke. Du får derfor flotte, lange og adskilte vipper med denne mascara – et perfekt supplement til make-up pungen! 

Lavish Care

Hårserum

Skiftet fra varme til kulde er en hård nyser for dit hår! Håret bliver træt og tørt at se på, og det er derfor ekstra vigtig at give det lidt ekstra pleje og kærlighed. Vi har derfor valgt at komme en lækker hårserum fra Lavish Care i boksen, som giver dit hår den forkælelse, det har brug for i vinterkulden. Serummet indeholder arganolie og  mælkeprotein, der giver intens fugt til dit hår. Serummet absorberes hurtigt og gør dit hår silkeblødt efter brug – og hvem elsker ikke det?! 

 Serummet kan anvendes i både tørt og fugtigt hår og af alle hårtyper. Påfør en lille mængde serum i det lange hår og i spidserne (ikke i hovedbunden).

Daily Concepts

Shampoo bar

Wauw, hvor har vi været spændte på at introducere shampoo baren fra Daily Concepts! Shampoo baren er mere miljøvenlig og bæredygtig sammenlignet med den velkendte flydende shampoo på flaske. Shampoo baren fra Daily Concept er plantebaseret og fyldt med avocadoolie, kaktus og aloe vera. Baren forbedrer hårets elasticitet, beskytter, fugter og beroliger hår samt hovedbund, og så er shampoo baren både vegansk og allergitestet – den kan derfor med god grund indgå i din hårpleje-rutine!  

Fugt først din shampoo bar med vand og kør derefter baren gennem håret fra rod til spids. Sørg for, at shampoo’en begynder at skumme for bedste effekt.

Cossy

Day and Night creme

Tør og irriteret hud? Ja, det er en genganger i vinterhalvåret, og derfor også vigtigt, at vi tilpasser vores hudplejerutine til det koldere vejr. Huden hungrer efter ekstra fungt, og derfor er det ekstra vigtigt med en god ansigtscreme, der kan give din hud den nødvendige pleje. Cossy Argan dag- & natcreme indeholder Glycerin, B3 vitamin, økologisk argan- og mandelolie samt sheasmør, som alt sammen plejer og nærer din hud. Cremen er derudover duftneutral og indeholder ingen former for parabener, farvestoffer eller parfume. Cremen er 100% vegansk og forebygger rynker og fine linjer, hvilket er ren win-win! 

 Cremen kan med fordel bruges både morgen og aften.

Skimono

Fodmaske

Fødderne trænger i den grad til ekstra forkælelse efter en lang dag, hvor de har været pakket ind i de varme vinterstøvler. Fodmasken fra Skimono indeholder sheasmør, olivenolie, kamille, som fugter dine fødder dybdegående. Derudover er masken antibakteriel og fri fra parabener. Så slå fødderne op og giv dem den forkælelse de fortjener!  Masken indeholder sheasmør. 

Behold masken på i 20-30 minutter.

Ration

Snackbar

En snackbar kan man altid spise! Det kan vi i hvert fald i Ladybox, og i Something New boksen, får du en af fire forskellige varianter af Rations snackbarer. Barerne er lavet efter de nordiske kostråd, er glutenfri og indeholder 100% naturlige ingredienser. De indeholder masser af fibre, proteiner og omega-3 fedtsyre – og så er de perfekte til at stille den lille sult, når den presser sig på!

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt