Sommer Must-haves

Sommeren har endelig ramt Danmark, mange er muligvis på ferie, eller måske skal på ferie om lidt. Har du styr på dit sommerlook, og har du de rigtige produkter til at gøre din beauty-rutine sommerklar? Hvis ikke, vil vi gerne komme med nogle sommer produkter, som du kan gøre dig sommerklar med!

 

Her får du vores bud på nogle must-have sommer skønhedsprodukter, som du virkelig ikke vil undvære.

Beskyt din hud

Ja, vi tager den lige for en sikkerheds skyld. Det er ultra vigtigt, at passe på din hud når du er ude i sommervarmen, særligt hvis du er sydpå hvor solen har en anden kraft. Derfor skal du altid have solcreme, der beskytter dig mod UVA og UVB stråling. 

 

Er du på udkig efter en god solcreme? Brug ansigtssolcremen fra VITA, som er en lækker solcreme SPF30 du kan bruge til ansigtet, den fedter nemlig ikke på huden, hvilket vi synes er rart. Til kroppen kan du bruge solcreme SPF50 fra A-Derma eller Body Guard SPF30 fra Youth Lab.

 

Vi kan varmt anbefale Leave-me on Summer Mask fra Mudmasky, som hjælper din hud med at tilpasse sig solen. Den har en SPF15, så den beskytter din hud mod UVA og UVB stråling. Det er en maske som du kan påføre dagligt, og som derfor ikke skal skylles af. Helt genialt at få en lækker pleje af huden, samtidig med at man beskytter sin hud.

 

Beskytter du dine læber? Vi har det perfekte læbe-produkt, som beskytter dine læber med SPF30, men som samtidig kan give et feminint touch, hvis du skal til sommerfest. Det er den fantastiske Læbesalve fra Pudderdåserne, som findes i hele 4 nuancer! Du kan bruge den helt neutrale nuance (001), som blot beskytter, læbesalven med vanilje (002), farven Nougat (003) eller farven solbær (004) til et mere feminint udtryk. 

 

 

 

Fået for meget sol?

Husk endelig også at få pakket en Aftersun med i bagagen, skulle det ske at huden ikke kan følge med solen, så er en Aftersun bare et must-have! Brug Aftersun Lotion fra Derma, den er både parfumefri og godt kølende på huden.

Giv din hud et fugtboost

Huden kan nemt blive tør og dehydreret ude i solen, derfor er det vigtigt at fugte huden om sommeren. Giv din hud et fugtboost med en creme eller serum, som meget gerne må indeholde hyaluronsyre, der fugter ekstra meget. 

Hyaluron Serum fra Lantz Copenhagen vil her være et oplagt valg, da den fugter intensivt og samtidig  reducerer fine linjer og rynker. Eller brug Fugtserum fra Ecooking, den er parfumefri og fyldt med fugtgivende ingredienser.

Her er 3 gode cremer:

1. Repair Microbiome Day Creme fra SKØN Skincare, vil være en rigtig godt bud på en fantastisk dagcreme, særligt også en god størrelse til at have med på rejsen.

2. Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream fra Avant Skincare, som indeholder hyaluronsyre, men som særligt hjælper med at fugte ansigtet og øjenområdet, samtidig med den har en en anti-aging effekt. 

3. Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Creme fra Avant Skincare.

Pas på dit hår

Har du en tilpas længde hår, som gør at det godt kan blive lidt for varmt at have det løst? sæt dit hår nemt op med en hårklemme fra Sui Ava, som har en perfekt sommer-fersken farve. Husk at indtag hårvitaminer fra Yummi Gummi, så dit hår bliver styrket og får godt med næring, efter alt det havvand og klorvand vi udsætter håret for på ferien 😉

Oooog måske kan du lige give dit hår en omgang forkælelse, ved at bruge en lækker Concentrated Smoothing Hair Mask fra Ziaja. Den regenererer aktivt beskadiget hår, samt beskytter mod udtørring og give dit hår et mere sundt udseende. Eller brug en lækker Vitamin Miracle hårkur fra Goldhaircare, som øger fugtniveauet og beskytter håret. 

 

Mangler du en vandfast mascara?

Et oplagt valg til en vandfast mascara er Glamgoals mascara fra Irina The Diva eller Raincoat Mascara Special edition fra Sandstone Scandinavia. Dertil kan du også bruge en Flirty eyeliner fra Irina the diva, som også er vandfast, hvis nu du lige skal have det sidste finish med.

You Glow Girl!

Som den sidste finish, kan du indhente din sommerglød eller slutte makeup-looket af med en lækker øjneskygge. Mangler du lidt sommerglød, så kan du nemt og effektivt bruge You Glow Girl fra b.tan. Ooog hvis du trænger til at shine lidt ekstra så tilføj en lækker øjenskygge til makeup-looket! Det kan være den lækre Artistry Øjenskygge Palette fra Laritzy, eller Brown Eyed Girl fra Bellapirre.

Som den sidste ting vil det være godt, at have en god makeupfjerner, her vil vi anbefale Makeup remover fra Cossy, som fungerer som plejeprodukt og renseprodukt i ét (2-i-1).

Du kan også se vores store udvalg af hudpleje her, og få mere inspiration til en god hudplejerutine.

Husk, at du som Medlem, kan få gratis fragt, hvis du tilkøber produkter til din næste boks 🎁

Endnu ikke medlem? Bliv medlem her 🤗

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Ferie produkter

Ladybox anbefaler 3 produkter

Bum Bum Cream, Sol de janeiro

Har en enestående virkning på huden med dens nærende og plejende ingredienser. Body creamen indeholder blandt andet cupuaçu-smør, kokosolie og acai.

Body Guard solcreme, Youth Lab

En vandafvisende SPF30 solcreme spray til ansigt og krop. En ikke-fedtet og hurtigt absorbederende formel, som er nem at bruge. Ideal til alle hudtyper.

Satin Natmaske, Vintage Cosmetics

Sov som en drøm med denne lyserøde satin natmaske. De holder lyset ude, helt perfekte til køreturen eller flyveturen, hvor man kan have svært ved at lukke øjnene.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar