*Udsendes ikke længere

‘Spring Vibes' boksen

Foråret er over os, og det er lige præcis “spring vibes”, du kommer til at føle med de lækre produkter, som er at finde i månedens boks

‘Spring Vibes’ har en værdi af 587 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Spring Vibes’ boksen vil du finde lækre produkter fra Valquer, Lavish Care, GOSH, Ecooking, Sui Ava og Wellexir, herunder bl.a. en fantastisk Lash Primer og en smuk hårklemme, der sammen der skal give dig følelsen af, at foråret endelig er begyndt!

Ecooking

Fugt Serum

Foråret er kommet, og solen banker lige så stille på døren. Foråret er en fantastisk årstid med mildere vejr, florerende blomster og den smukke lyd af fuglesang – men selvom vi går et varmere vejr i møde, er det stadig vigtigt, at vi passer på og plejer huden! Denne fantastiske fugt serum fra Ecooking giver din hud et optimalt fugtboost, som den stadig trænger til ovenpå den kulde og blæst, som har irriteret og udtørret huden henover vinteren. Serummet passer til alle hudtyper og aldre samt er 100% parfumefri, vegansk og dermatologisk testet. 

Anvendelse: Anvend din serum på renset hud (f.eks. efter brug af din nye cleaner bar nedenfor). Kan anvendes i ansigt, på hals og bryst

Valquer

3 in 1 cleaner bar

 Med denne cleaner bar renses, eksfolieres og tones huden. Formuleret med abrikoskerner og -olie, hvilket gør baren blødgørende, nærende og fugtgivende. Miljøvenlig og med 100% genanvendelig plast i emballagen samt et fokus på reduktion af CO2 i den måde baren er transporteret. Baren har desuden en lang holdbarhed.

Anvendelse: Skyl ansigtet med vand, fugt baren og kør den rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser – skyl godt efter med vand.
Opbevar din bar et tørt sted.

 

Lavish Care

Hand & Body cream

Med masser af forkælelse til ansigtet, må vi ikke glemme krop og hænder. Denne skønne Hand & Body cream fra Lavish Care indeholder fugtgivende ingredienser, som beskytter og nærer huden samtidig med, at cremen trænger hurtigt ind. 

Cremen kan snildt bruges flere gange dagligt, og med al den håndsprit, som vi alle bruger for tiden, er det nok også nødvendigt! Cremen dufter skønt of jordbær

 

GOSH

Lash Primer

De fleste af os venter i spænding på, at samfundet for alvor åbner op, og på at hverdagen igen ser normal ud – og når det sker, så vil vi gøre alt for, at du er forberedt! Når arbejdsdagen på kontoret og de festlige sammenkomster igen er normalen, så er en skøn øjenmakeup et must. Derfor har vi valgt at komme en Lash Primer i fra GOSH, som er sendt fra himlen til dine vipper. GOSH’s Lash Primer booster dine vippers volumen og sætter det sidste prik over i’et for dit look og så er den til og med parfumefri!  

Anvendelse: Anvend din Lash Primer før påførelse af mascara

Sui Ava

Hårklemme

Foråret er lig starten på udendørsaktiviteter, og derfor skal du selvfølgelig ud og svinge håret! Og hvorfor ikke med den største trend lige nu – nemlig hårklemmer. Den fersken-farvede hårklemme fra Sui Ava er ikke bare smuk og forårsagtig, den sikrer også et super godt hold i håret (selv i langt hår!) 

“Spring Vibes” er lige, hvad du får med denne fantastiske hårklemme.

Wellexir

Fit Bubbles

Brusetabletter der booster din skønhed? Ja, tak! Wellexirs Fit Bubbles har en skøn smag af citrus – og så indeholder de vitaminer og mineraler, herunder L-carnitine, grøn te, D-Vitamin og chrom, som bl.a. bidrager til et normalt, velfungerende immunforsvar og muskelfunktion samt stabiliserer blodsukkeret.

Anvendelse: Tilsæt tabletten i 500 ml vand, og lad den blive opløst (1 tablet dagligt)

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt