Udsolgt

'Summer Babe' boksen

Sommeren er over os – og vi elsker det! Men det er vigtigt, at vi husker at passe på vores hud og hår i sommervarmen. Solen er nemlig ofte en synder for tør og skadet hud. Derfor har vi i denne måned sammensat en boks, der har fokus på at pleje og fugte din hud og dit hår, så du kan vise din krop omsorg, imens du nyder godt af solens stråler. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Summer babe’ boksen vil du finde lækre produkter fra Derma, Junglück, Daily Concepts, Zenz, Pure & Care og Eace, herunder en fugtgivende serum, en aftersun der beskytter og plejer huden, og en conditioner der sørger for at vedligeholde hårets glans og fugt.

Junglück

Vitamin C Serum

Vi kan ikke få armene ned over Junglück’s Vitamin C Serum! Serummet toner, renser og opfrisker huden med dens indhold af naturlige vitaminer. Mixet mellem C-vitamin og aloe vera gør, at serummet både opfrisker huden, samtidig med at aloe veraen giver langvarig fugt.

Vitamin C styrker huden og stimulerer dannelsen af kollagen, der gør din hud mere smidig, og reducere rynker og fine linjer. Derudover har C-vitamin også en antiinflammatorisk virkning, hvilket er godt til rødme og opblusset hud. Den er derfor perfekt til sommeren, hvor huden er ekstra udsat for at blive udtørret af solens stråler.

Anvendes morgen og aften på ren hud, inden du påfører ansigtscreme.

Derma

Aftersun

Solen er hård mod vores hud, og derfor er det vigtigt at pleje huden efter en dag i solen, da den kan fremstå tør og stiv. Her er Dermas Aftersun den perfekte følgesvend efter et bad, hvor du skyller sved og solcreme af. Den er nemlig fyldt med aloe vera, sheabutter og glycerin, der effektivt går ind og beskytter og fugter huden. De naturlige olier i aftersunen hjælper desuden med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance. Har du fået rigeligt med sol, går aftersunen ind og lindrer og beroliger huden, og efterlader den blød og smidig.

Dermas Aftersun kan bruges af hele familien, da den er Svanemærket, allergivenlig, vegansk og uden parfume.

Pure & Care

Luxurious Silk Facial Mask

Det er vigtigt også at pleje sin hud i dybden. Den naturlige silke maske fra Pure & Care er skøn med en kombination af aktive ingredienser, der stimulerer hudens naturlige fornyelse, samtidig med at den fugter og udglatter huden. Masken er fyldt med antioxidanter, vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er guf for huden, især i sommerperioden hvor huden har brug for ekstra pleje. Derudover øger den hudens naturlige produktion af kollagen, der forbedre hudens elasticitet og udjævner fine linjer og rynker. 

Du kan med fordel lægge ansigtsmasken i køleskabet og bruge den efter solbadning, da den regenererer beskadiget hud, fugter og beroliger – alt hvad din hud har brug for efter en dag i solen for igen at fremstå fugtet og frisk.

Zenz Organic

Conditioner

Det er ikke kun huden, men også håret, der har brug for ekstra pleje i sommerperioden, da det bliver tørt af solens stråler og saltvand. Derfor finder du i månedens boks en lækker plejende balsam fra Zenz, der udover at beskytte håret også blødgør, tilfører fugt og beriger håret med vitaminer. Ved brug af balsammen styrkes og blødgøres dit hår på den mest skånsomme måde, da den består af 99% naturlige ingredienser og 87% økologiske ingredienser. Håret efterlades sundt og glansfuldt.

Fordel en lille mængde i håret efter hårvask. Den må gerne komme i hovedbunden. Skyl grundigt balsammen ud efter 2-3 minutter.

Psst.. Balsammen har den perfekte størrelse, så du let kan have den med i kufferten på ferie.

Daily Concepts

Hair Wrap Towel

Efter din hårvask og den nærende balsam er dette hår-håndklæde skøn at folde om dit hår. Det reducerer krusning, tørringstid og risikoen for splattede og tørre spidser. Pak dit fugtige hår ind i hår-håndklædet efter dit bad, for at lade håret tørre hurtigere, eller brug det til at holde styr på lokkerne, mens du lægger makeup eller ansigtsmaske. Hår-håndklædet er ideelt for alle hårtyper og tørre hurtigt efter brug.

Sæt håndklædet på hovedet med knappen i nakken. Tag tippen af håndklædet og twist det, og fold bagud, hvor du kan sætte det fast.

Eace

Vitamin Gum

Danske Eace mente, at der manglede et sundt alternativ til normalt tyggegummi – og vi er helt enige! Derfor får du i denne boks Eace’ Vitamin gum, der udover at give frisk ånde, også giver dig et vitamin boost med dets aktive næringsstoffer. Èt tyggegummi indeholder faktisk 25% af det daglige anbefalede vitamin indtag. Det er lavet med en speciel kold og tør teknik, der gør det  muligt at bevare den aktive funktion i vitaminerne. Tyggegummiet bidrager til at vedligeholde immunforsvaret, reducere træthed og styrke hud og hår.

Vi anbefaler 3 stykker dagligt. Tyg mindst 15 minutter for at frigive alle vitaminerne. Sukkerfri.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt